Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

05-03-2016 THY EUROLEAGUE

Obradovic: Devre arasında asıl oyunumuzu oynamamız gerektiğini konuştuk

THY Euroleague'de Kızılyıldızı'ı mağlup eden Fenerbahçe'de coach Zeljko Obradovic "Devre arasında asıl oyunumuzu oynamamız gerektiğini konuştuk" dedi.

Obradovic: Devre arasında asıl oyunumuzu oynamamız gerektiğini konuştuk

“Maçtan önce çok zor olacağını konuştuk. 4 maç peşe oynadık. Konuştuğumuz gibi de oldu. Agresif savunma yapacaklarını bildiklerimiz için takımı o şekilde hazırladık. İlk yarıda da o şekilde oynadılar. Devre arasında maçı değiştirmemiz gerektiğini, daha sakin ve asıl oyunumuzu oynamamız gerektiğini konuştuk. Savunmamızı daha agresifleştirdik ve hücumda da daha iyi oynadık. Onlara daha iyi cevaplar verdik. Üçüncü çeyrekte çok çok daha iyi oynadık" dedi.

Obradovic sözlerini şöyle sürdürdü: "Hepimiz Antic ve Sloukas’ın sakatlığını devam ettiğini biliyoruz. Ama aynı şekilde Ekpe ve Bogdan da sıkıntılar var. Bu akşam ikisinin oynaması belirsizdi. Sağlık ekibimizin ve antrenörlerimizin çabası ile oyuncularda kendilerini hazır hissetiler; takıma destek olmak istediler. Çok güzel örnek davranış. Herkesin bu örneği takip etmesi gerekiyor. Her maçta bencten gelen katkıdan bahsediyorum. Her zaman hazır olmaları gerekiyor. Ne kadar süre alırlarsa alsınlar. Bugün Barış, Melih ve Berk’ten çok fazla katkı aldık. Aynı şekilde Ricky’de çok kaliteli bir oyuncu ve her maçta bize daha çok katkı verecek. Önümüzde çok zor iki maç var. Banvit ve Kuban karşılaşmaları. Enerji ile oynamamız için herkesin katkı vermesi gerekiyor. Datome müthiş bir ikinci yarı çıkardı. Genel olarak çok iyiydi, çok az sayı kaçırdı. Ama en önemlisi takım çalışması. Takım ikinci yarı da çok güzel tepki verdi maçı kazandık. Taraftarlarında çok büyük etkisi var. Onların yarattığı atmosfer takıma çok büyük katkı verdi. Başkanımız Aziz Yıldırım ve yöneticilerimiz de buradaydı. Bizim için basketbola yaptıkları katkı çok önemli. Onlarda çok teşekkür ediyoruz"

Obradovic taraftarlara öze lteşekkür ederken "Yaklaşık doğum günüme 5 gün olmasına rağmen burada olmayacağımızı düşünerekten, çok güzel doğum günü kutlaması yaptılar. Çok teşekkür ediyorum" dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250