Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

27-02-2016 GENEL

O antrenörün antrenörlük lisansı iptal ediliyor!..

Ünye Basketbol ile Ordu Egas Açı Lisesi Yıldız Kızlar mücadelesinde yaşanan olaylar üzerine TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş bir açıklama yaptı.

O antrenörün antrenörlük lisansı iptal ediliyor!..

Ünye Basketbol ile Ordu Egas Açı Lisesi Yıldız Kızlar mücadelesinde yaşanan olaylar üzerine Türkiye Basketbol Federasyonu Sportif Direktörü Barbaros Akkaş bir açıklama yaptı.

Akkaş’ın açıklamaları şu şekilde:
“Medyada yer alan Ünye Basketbol - Ordu Egas Açı Lisesi Yıldız Kızlar mücadelesinde hakeme su şişesi fırlatan antrenör Şenol Yerlikaya’nın bu davranışı, spor ahlakına uymadığı gibi bizleri de son derece üzmüştür.
Antrenör Şenol Yerlikaya’nın disiplin kuruluna sevk edilmesi ve antrenörlük lisansının da iptali için girişimlere başlanmıştır. Ayrıca, halen sürdürmekte olduğu Ünye 12 Dev Adam Basketbol Okulları antrenörlük görevinden de alınmıştır.




HABERE YORUM YAZIN

Özgür Aksoy 29-02-2016 16:04

hakemler rezalet maç yönetiyor, sinirlenince suç oyucuda ve antrenörde. hadi be sizde. önce hakemi eğiteceksin,hak yememeyi öğrenecek. hak hırsızı olmayacak. tanımam etmem bu hocayı ama 25 yıllık basketbol hayatımda şahit olduğum ceza verilen oyuncu ve antrenörlerin çok büyük kısmı suçsuzdu ve hakemin maçın içine etmesi yüzünden ceza almıştı.

Sporcu 27-02-2016 19:17

Yanlış karar, Barbaros Akkaş Ağabey ilk önce hakemlerinizi geliştiriniz Federasyon olarak, daha sonra Antrenörlerin kartlarını iptal edersiniz. Yaptığınız en kolayıdır. Ne kadar rezalet maçlar yönetildiğini bizzat oyuncu olarak yaşıyoruz, görüyoruz. Pes artık dedirtecek, emeğe saygısızlık denebilecek kadar ağır şeyler yaşıyoruz. Biraz da olaylara farklı bakış açısıyla bakın, bu antrenör bunu neden yaptı, yaptırttılar. Bi insan kimseye kolay kolay su şişesi fırlatmaz!!!

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250