Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

20-09-2018 GENEL

Michael Jordan'dan kasırgadan etkilenenlere 2 milyon dolar bağış...

NBA eski Basketbol yıldızı Michael Jordan, Florence Kasırgası için büyük yardımda bulundu.

Michael Jordan'dan kasırgadan etkilenenlere 2 milyon dolar bağış...

TEOMAN GÜRAY
AMERİKA, Merrit Island’dan yazıyor

Eski NBA Basketbol yıldızı ve Charlotte Hornets Basketbol Kulübü’nün sahibi olan  Michael Jordan, Florence Kasırgası’ndan etkilenen sakinlere yardım amacıyla Kası Florence Kasırgası  Müdahale Fonu Vakfı ve Amerikan Kızıl Haç’ına 1’er milyon toplam 2 milyon dolar dolar bağış yaptı.

Oyunculuk kariyerinde 6 NBA şampiyonluğunun yanısıra sayısız başarılara imza atan ve tüm zamanların en en iyi basketbolcusu olarak gösterilen Michael Jordan, memleketi KuzeyCarolina'da yaşanan afeti çin yardım bekliyor. 

 "Bu yerlerin hepsini biliyorum: Wilmington, Fayetteville, MyrtleBeach, New Bern ve Wallace, babamın bulunduğu yer.  Bir anlamda bir şeyler yapmak  zorunda olduğumu hissettim. Zarar görenlerin hepsi benim evim olabilirdi" şeklinde konuştu.

Kuzey Carolina Eyaleti'ni NBA'de temsil eden Charlotte Hornets'ın sahibi Michael Jordan,  "Memleketim Kuzey Carolina ve çevre bölgelerinde, Florence Kasırgası'nın vermiş olduğu tahribatı görmek, benim için gerçekten yıkıcı bir durum. Kurtarma çabaları  zor oluyor ve ailelerin hasarları onarıp yeniden toparlanmaları uzun zaman alacak. NBA ile birlikte, en çok zarar görenler için bir yardım platform oluşturalım. Lütfen bana, Hornets Organizasyonu'na ve NBA'e katılın ve yardım ve kurtarma çabaları için destek verin. Etkilenen herkese yardım etmek için burada olduğunuzu biliyorum" diyerek yardım çağrısında bulundu.

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250