Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Memnun: Olimpiyatlara katılmak istiyoruz

A Milli Kadın Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, havalimanında açıklamada bulundu.

Memnun: Olimpiyatlara katılmak istiyoruz

A Milli Kadın Takımı Başantrenörü Ekrem Memnun, olimpiyat elemelerine çok iyi hazırlandıklarını ve oldukça moralli olduklarını belirterek, "Motivasyonumuz çok üst seviyede. Tek bir amacımız var, olimpiyatlara katılım hakkını elde etmek istiyoruz. Çok tecrübeli bir oyuncu kadromuz var. Takımımıza güveniyoruz. Her şey yolunda, keyfimiz yerinde. İnşallah gidip en iyi basketbolumuzu oynayıp, hedefimize ulaşmak istiyoruz" diye konuştu.

Elemelere katılan tüm takımların yüksek bir motivasyona sahip olacağına dikkati çeken Memnun, "Üst düzey maçlar olacaktır. Çok kararlı ve dikkatli olmak lazım. Bir kazaya izin vermeden, 3 maçta işimizi bitirmek istiyoruz." diye görüş belirtti.

A Milli Futbol Takımı'nın Avrupa Şampiyonası için Fransa'da bulunduğunun hatırlatılması üzerine tecrübeli teknik adam, iki milli takımın istediği sonuçlarla Türkiye'ye dönmesi dileğinde bulundu.

Milli oyunculardan Işıl Alben, güzel bir hazırlık dönemi geçirdiklerini dile getirerek, "Önümüzdeki tek hedef olimpiyatlara katılabilmek ve inşallah bu vizeyi alarak ülkemize döneceğiz. Oynadığımız 5 hazırlık maçını da kazandık. Fransa'da 2 hazırlık maçı daha yapıp asıl maçlarımıza başlayacağız." şeklinde konuştu.


AMilli_08062016_000003

Çok verimli bir kamp dönemi geçirdiklerini anlatan Bahar Çağlar, "Olimpiyat oyunlarına katılmak istiyoruz. Takım olarak iyi durumdayız. Başarılı olmak için elimizden geleni yapacağız." derken, Olcay Çakır ise, "Bir yükleme döneminden çıktık. Çok iyi durumdayız. Aynı şekilde devam edeceğiz. Hedefimiz olimpiyatlar." ifadelerini kullandı.


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250