Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

15-05-2016 THY EUROLEAGUE

Mahmutoğlu: Tarih yazmak istiyoruz

Bu akşam THY Euroleague Final-Four finalinde mücadele edecek olan Fenerbahçe'de takım kaptanı Melih Mahmutoğlu kupayı alarak tarih yazmak istediklerini söyledi. Fenerbahçe TV'ye konuşan Mahmutoğlu'nun açıklamaları şöyle:

Mahmutoğlu: Tarih yazmak istiyoruz

“Biz tarih yazdık ama asıl tarihi kupayı alarak yazmak istiyoruz. İyi bir durumdayız. Hocanın dediği gibi dünkü maçta asıl basketbolumuzu yansıtamadık ama bunlar maç içerisinde olan şeyler. Önemli olan buradan galip gelmekti ve biz iyi bir karakter gösterip kazandık. Finale kalmayı başardık. Takım olarak çok iyi bir durumdayız. Her şey istediğimiz gibi gidiyor. Kupayı hedefliyoruz. Kesinlikle ikincilik düşünmüyoruz. Kazanabilecek güçteyiz. Dünkü maç daha tehlikeliydi çünkü tanımadığımız bir rakipti Laboral Kutxa. Ancak CSKA’yı daha iyi tanıyoruz. Özellikle de seyirci avantajımız var. Bunu sahaya yansıtarak kupayı almak istiyoruz.”

 “Sezon başından bugüne kadar herkes yükü omuzladı. Sezon içerisinde oynanan bütün maçların hepsi Final Four’daki son iki maç içindi. Harika bir sezon geçirdik. Çok iyi maçlar çıkarıp, önemli galibiyetler aldık. Özellikle Real Madrid serisi harikaydı. Geldiğimiz noktada artık kupayı kazanmak için son 2 maçımız vardı. Bunlarda 1’ini kazandık ve finale kaldık. Laboral maçına da iyi başladık ama ufak tefek top kayıpları oldu. Sonuçta burası Final Four ve en iyilerin bir arada olduğu bir organizasyon. Burada kazanmak önemliydi. Finale kalan biz olduk. Artık CSKA Moskova maçına odaklandık. En iyi şekilde hazırlanacağız. İnşallah kazanan taraf biz olacağız.”

“Şehir merkezinde dolaşma fırsatımız oldu sanki Bağdat Caddesi’nde yürüyor gibiyiz. İnsanın tüyleri diken diken oluyor. Fenerbahçe tezahüratlarını duymak harika. Şimdiden söylemek istiyorum özellikle final maçında seyircinin daha da ateşli olması gerekiyor. Daha ateşli ve birlikte olmak gerekiyor. Burada Fenerbahçe taraftarının üstünlüğü var. Daha çok birlik olursak büyük bir başarıya imza atacağız. Taraftarımızla daha iyi oynayan ve büyüyen takımız. Yine aynı şekilde olması gerekiyor. Artık sonuna geldik ve kupaya çok yakınız. Taraftarımızla birlikte kupayı ülkemize ve camiamıza armağan ederiz.”

“Herkesin saygısını kazandık. Oyunumuzla ve taraftarımızla biz de buradayız demesini bildik. İki yıl üst üste Avrupa’dayız ve bunu kupayla taçlandırmak istiyoruz, Final maçlarının atmosferi farklıdır. Karşı takımda da çok önemli oyuncular var. Biz onlardan daha iyi bir takımız ve bunu da yarın sahada göstereceğiz.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250