Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

18-07-2014 GENEL

Komiser Hüsnü 12 Dev Adam'ı izledi

Çocuklar Duymasın dizisinde ‘Kılıbık Selami’ ve Arka Sokaklar dizisinde de ‘Komiser Hüsnü’ karakterleriyle evlerimize konuk olan İzmir Devlet Tiyatrosu oyuncularından Özgür Ozan, Çeşme’de kamp yapan 12 Dev Adam’ı tribünden izledi.

Komiser Hüsnü 12 Dev Adam'ı izledi

Tatil için geldiği Çeşme’de oğlu Derin Deniz ile birlikte Ay Yıldızlılarımızı antrenman yaptığı Çeşme Spor Salonu’nda takip eden Özgür Ozan, basketbola olan tutkusunun çok eski zamana dayandığını söyledi. “Basketbolla bende uğraştım. Ancak sporcu olamayınca oyuncu oldum” diyen başarılı oyuncu, “A Milli Takımın Çeşme'de olduğunu görünce, çok eski bir basketbolcu olarak onları takip etmek istedim. Oğlumun da basketbola heveslenmesini isterim. Çeşme'de millileri izleme şansı yakaladık. Çünkü İstanbul’da iş yoğunluğumuz nedeniyle fazla canlı izleme şansı bulamıyoruz” dedi.

Ömer Aşık, Emir Preldzic ve Furkan Aldemir’in antrenmanda olmaması nedeniyle kadrodaki oyuncuların boy ortalamasını kısa bulduğunu, ancak sonrasında bu oyunların da dahil olmasıyla pota altında 'kulelerin' oluşacağını söyleyen Özgür Ozan, “Kulüplerden takip ettiğim kadarıyla genç bir kadroya sahibiz. Eski oyunculardan Kerem Gönlüm ile Kerem Tunçeri bulunuyor. İyi bir arkadaşım olan Kerem Tunçeri’yi kampta ziyaret etme şansı da yakaladım. Genç oyunculardan kurulu ekibimizin şuan kısa bir kadro olduğumuzu düşünüyorum. Ancak kampa sonrasında Ömer Aşık, Furkan Aldemir ve Emir Preldzic’in dahil olacağını öğrendim. Onlar da gelince pota altımız kule havasında olacak” diye konuştu.

2001 yılında ülkemizde düzenlenen Avrupa Şampiyonası’ndan bu yana Ay Yıldızlılarımızı desteklediğini ve turnuvanın ardından basketbola olan tutkusunun taraftar olarak daha da arttığını kaydeden Ozan, “A Milli Takımı her zaman takip ediyorum. İnşallah bu yıl da başarılı oluruz. Buna inanıyorum. Genç bir kadromuz var. İleriye yatırım yapabilecek bir kadromuz var. Şayet bu yıl başarılı olamazlarsa da ben bu takımın ilerleyen yıllarda daha da iyi olacağına inanıyorum” açıklamasında bulundu.


Oğlu Derin Deniz’in basketbolcu olmasını istediğini ve onun hem basketbol hem de futbol oynadığını söyleyen başarılı oyuncu, “Sonuçta hem basketbolu hem de futbolu yeni öğrendiğinden sporla mutlaka uğraşmasını isterim. İnşallah yavaş yavaş spora özenecek” dedi.

Basketbolseverleri her zaman tribünlere davet eden Özgür Ozan, sözlerini de şu şekilde tamamladı: “Salon sporları her zaman daha kaliteli ve daha da güzel şartlarda oynanıyor. Bu nedenle insanların salonları doldurmasıyla, ilerleyen yıllarda basketbolda daha iyi yerlere geleceğimize inanıyorum”

 


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250