Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25-07-2022 ALT YAPI

Karşıyaka'ya yeni basketbol altyapı koordinatörü

Karşıyaka basketbol altyapıya koordinatörlüğü görevine Serkan Arıca'yı getirdi.

Karşıyaka'ya yeni basketbol altyapı koordinatörü

Kulüpten yapılan açıklama şöyle: 

"Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Altyapı Koordinatörlüğü görevine , geçtiğimiz sezon Teşvikiye SK'da TB2L ve BGL antrenörlüğü görevini yapan Serkan Arıca getirilmiştir.

Kulübümüze ve Serkan Arıca'ya hayırlı olmasını diler, Karşıyaka Spor Kulübü Basketbol Altyapısına nice başarılar kazandırmasını diliyoruz. 

Serkan Arıca basketbola Botaş Spor Kulübü’nde başlayıp yaklaşık 10 yıl basketbol oynadıktan sonra üniversite eğitimini tamamlamış ve antrenörlüğe başlayıp, 27 yıl her seviyede antrenörlük yapmıştır. 2006-2020 yılları arasında Beşiktaş Jimnastik Kulübü’nde BGL Baş Antrenörlüğü, BGL Genel Menajerliği, altyapı ve akademi Genel Koordinatörlüğü, Kadın Basketbol A Takım ve altyapılarında antrenörlük görevinde bulunmuştur. Bunun yanısıra halen İstanbul Aydın Üniversitesi Basketbol Koordinatörlüğü görevini yürütmektedir.

Altyapı Milli takımlarında yıllarca görev alıp Avrupa Şampiyonaları, ikili temaslar ve milli takımlar düzeyinde özel turnuvalara katılmıştır.

Altyapılarda, Üniversiteler Süper Ligi’nde, okullarda ve özel liglerde sayısız şampiyonlukları bulunan Serkan Arıca’ya hoş geldin diyor, yeni görevinde başarılar diliyoruz."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ALT YAPI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250