Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Kanter: Milletime hizmet aşkı, sizler gibi bende de mevcut

A Milli takım doktoru Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu'nun Enes Kanter ile ilgili yapmış olduğu açıklamya Kanter'den cevap geldi. Kanter'in açıklaması şöyle:

Kanter: Milletime hizmet aşkı, sizler gibi bende de mevcut

"Sayın Prof. Dr. Tahsin Beyzadeoğlu'nun hakkımda yapmış olduğu son sağlık durumum ile ilgili değerlendirme üzerine şahsım ve menajerim hakkında basında çıkan haberlere üzüldüm ve gerçeği yansıtmadığını ifade etmeliyim.

25 Temmuz Cuma sabahı medikal raporumun istenmesi üzerine aynı gün öğlen saatlerinde Beyzadeoğlu'nua raporlarımın verilmesini doktorum Michael Terry'den biz arzu ettik. Kendisi ile Terry arasında yapılan görüşmelerin detayları bir sürpriz değildi bizim için. Teknik bir tıbbi mesele olan dikiş mi atıldı, küçük bir temizlik mi yapıldı, onlar ameliyat dikişleri miydi meselesine takınılmaması gerektiği kanaatindeyim. Bu aşamada sağlık durumumun telefon görüşmeleri üzerine bir kanaate bağlanmasından ziyade, profesyonel bir sporcu olarak benim nasıl bir iyileşme aşamasında olduğumun ve ne kadar çaba gösterdiğimin daha önemli olduğunu ifade etmeliyim. Henüz iki hafta önce ameliyat dikişlerim alındı ve fizyoterapi tedavisine başladım. Hergün elimden gelen en iyi performansı sergileyip hem üst vücut halter antrenmanlarıma, hem de dizim için kısa koşu ve bisiklet antrenmanlarına devam ediyorum. Süreci büyük bir ciddiyet içinde hem Utah Jazz çalıştırıcılarım, hem menajerim, hem de doktorlarımın kanaatleri ve profesyonel yönlendirmeleri üzerine geçiriyorum. Kendilerine karşı sorumlu olduğum Utah Jazz takımındaki yöneticilerin yönlendirmeleri ve kanaatleri üzerine sağlıklı bir süreç geçiriyorum.

Son olarak basketbolseverlere, beni destekleyen veya desteklemeyen, fakat benim hepsini saygı ile karşıladığım taraftarlarımıza şunu ifade etmek isterim: En az sizlerin milli takıma dönmemi arzuladığınız kadar, ben de dönmeyi arzuluyorum. Fakat bu süreç şahsım adına çok zor ve sizlerden bu konuda böylesi sansasyonel tarzı haberlere itibar etmemenizi istirham ediyorum. Sizler gibi ben de bu vatanın bir evladıyım ve milletime hizmet aşkı, sizler gibi bende de mevcut. Lütfen kanaatleri, yorumları ve ifadelerinizi bir daha gözden geçirip insaflı yaklaşım sergilenmesini istirham ediyorum."




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250