Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

16-05-2016 THY EUROLEAGUE

Kaçan şampiyonluk için ne dediler?

THY Euroleague'de şampiyonluğu uzatmada kaçıran Fenerbahçe'de oyuncular FB TV'ye değerlendirmede bulundu.

Kaçan şampiyonluk için ne dediler?

Ali Muhammed: “Elimizden geleni yapmaya çalıştık”
“Şampiyonluğa bir ribaunt uzaklıktaydık. Çok iyi bir geri dönüş yaptık. Uzatma dakikalarında elimizden geleni yapmaya çalıştık.  Maçı geri çevirmek için her şeyi yaptık. İyi mücadele ettik. 20 sayı geri düştük ama maça ortak olmak için her şeyimizi verdik. Ancak bugün kaybeden taraf olduk. Taraftarımıza da teşekkür ederiz. Sezon boyunca yanımızda oldular. Onlara burada şampiyonluk yaşatmak isterdik ama olmadı.” 

Nikola Kalinic: “Bugün sadece 1 ribaunt kazananı belirledi”
“20 sayıdan sonra onurumuzu korumak için büyük bir mücadele oraya koyduk.  Eğer ki o ribaundu alsaydık kazanabilirdik. Ama basketbol böyle bir oyun. Bugün sadece 1 ribaunt kazananı belirledi. Bu finali kazanmak istiyorduk.”

Kostan Sloukas: “Hedefimiz devam ediyor”
“20 sayı geriden dönmek çok önemliydi. Ama 1 hücum ribaundu maçın kader anıydı. Ancak hedefimiz devam ediyor. Önümüzde lig şampiyonluğu var ve lige odaklanmalıyız.”

Melih Mahmutoğlu: “Maçı çevirmeye çok yaklaştık”
“Bugün 1 hücum ribaundu sonucu belirledi. Ancak bunlar basketbolda olan şeyler. Maçı çevirmeye çok yaklaştık. Böyle bir maçta, böyle bir atmosferde bu kadar kolay fauller çalınmamalı. Taraftara çok teşekkür ediyoruz. Onlara kupa armağan etmek isterik ama olmadı. Önümüzde lig şampiyonluğu var ve şampiyon olmak için savaşacağız. Her zaman inanılmaz bir taraftara sahip olduğumuzu söylüyoruz ve bütün Avrupa’da bunu biliyor. Kupayı alamadığımız için üzgünüz. İnanılmaz bir maçı geri çevirdik.  Hatalarımızdan ders çıkaracağız.”

Luigi Datome: “Maça ortak olduk”
“Bugün kazanamadık. Kazanan CSKA Moskova oldu ve tebrik ederim. İyi mücadele ettik. İkinci çeyrek maçın kırılma anıydı. Ancak buradan geri döndük ve maça ortak olduk. Ancak maalesef ki başaramadık.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250