Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

GEMLİK GÜCÜMSPOR TB2L İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ

Gemlik Gücüm Spor Başbakanı Tuğan Büyükbaşaran,Genel Menajeri Yahya Gümüş ve Bursalı iş adamı Metin Sert ile Bursa Büyükşehir Belediye Spor Başkan Yrd. İlhan Satık’a 2013-2014 Sezonundaki desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

GEMLİK GÜCÜMSPOR TB2L İÇİN ÇALIŞMALARA HIZ VERDİ
Görüşmede Bursa Amatör Spor kulüpleri Başkanı Cemal VARDAR Bursa’ da sporun gelişmesi için alt yapıların  değerinin bilinmesi  kulüplerin üretecekleri projeler ile sporu ön plana taşımalarının önemini belirtirken Gemlik Gücüm Spor’ un  2013-2014 sezonunda  TB3 ligine çıkarak almış oldukları başarı ve  sosyal projelerin içinde olarak verdikleri mücadelenin  gurur verici olduğunu belirti.
 
Bursa Büyükşehir Belediye Spor Başkan Yrd. İlhan SATIK’ Gemlik Gücüm Spor’ un hedefleri doğrultusunda  gösterdikleri başarının bizleri memnun ettiğini ,Futboldan sonra basketbolun takip edildiğini Basketbolda Erkeklerde Tofaş Spor Kulübü ve Final Okullarından Sonra Gemlik ilçemizin takımın 3.ligde olması İlimiz adına önemli olduğunu belirtti.
 
Gemlik Gücüm Spor Başkanı Tuğan BÜYÜKBAŞARAN Basketbol ve Voleybol ’da atacağımız adımlarla ilçemizi en iyi şekilde temsil etmek için mücadele vereceğiz. Atakım Sponsorlarımız Borusan Holding  ve Gemlik Gübrenin Gemlik ' ten bir takımın 3.ligde mücadele etmesine verdikleri destek ile daha başarılı sonuçların altına imza atacaklarını ve Gemlik Belediye Başkanımız Sayın Refik YILMAZ ’ın Gemlik’te spor’a verdiği önemle tesisleşme hamlesi sayesinde genç nesillerin sağlıklı spor yapmalarının önünü açması ve verdiği malzeme desteği ile daha iyi alt yapıların oluşması ile Gemlik’ten başarılı sporcularının yetişmesinde öneminin çok büyük 
olduğunu belirtti.



Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250