Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Galatasaray’ın da tercihi Şampiyonlar Ligi

Galatasaray Doğa Sigorta önümüzdeki sezon FIBA Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğini açıkladı. Sarı kırmızılılardan yapılan açıklama şöyle:

Galatasaray’ın da tercihi Şampiyonlar Ligi

"Türk basketboluna kurulduğu günden bu yana aralıksız hizmet eden ve uluslararası alanda yakaladığı başarılarla ülkemizi başarıyla temsil eden Galatasaray Spor Kulübü olarak 2020/2021 sezonundan itibaren FIBA Basketball Champions League'de yer alacağımızı duyurmaktan memnuniyet duyuyoruz.

FIBA'nın kulüpler bazındaki en büyük spor organizasyonu olan Basketball Champions League, kurulduğu günden bu yana her yıl marka değerini yükseltmiş ve Avrupa basketbolunda önemli bir değişimin başlangıcını yapmıştır. 

FIBA'nın kulübümüzle olan görüşmelerinde Galatasaray markası ve Basketball Champions League markasının birbirine katabileceği artı değerler görüşülmüş ve sonucunda kulübümüz bu önemli organizasyonun en önemli yüzlerinden biri olmayı kabul etmiştir. 

Avrupa'nın en üst seviyelerinde mücadele etme vizyonumuz, gelecek sezondan itibaren FIBA Basketball Champions League ile devam edecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur."




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBALL CHAMPIONS LEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250