Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25-03-2020 GENEL

Erkek Modasında Yeni Trend: Erkek Bileklik

Erkek modası dendiği zaman akla aksesuarlar ve takılar çok gelmemektedir.

Erkek Modasında Yeni Trend: Erkek Bileklik

Son yıllarda erkek aksesuarı olarak bilinen saatler yerini bileklikle ile birlikte kullanılmaya başladı. Saat ve bileklik ikilisi hem spor hem de klasik tarza erkekler tarafından da sıklık ile tercih edilmektedir.

Şık ve etkileyici bir kombinde ayrıntılar yer almaktadır. Bazı ayrıntılar ise kombini bir adım daha öteye götürebilmektedir. Erkek bileklik modelleri içerisinden tarzınıza uygun bilekliği seçerek sizde daha etkileyici kombinler yapabilirsiniz.

Kot pantolon ve tişört kombinleri günlük hayatta daha çok kullanılmaktadır. Sade bir kombininizi bileklik ile tamamlayabilirsiniz.

Başka bir seçenek ise hediye almayı düşünüyor iseniz şık bir saat ve yanına bileklik ekleyerek daha özel olmasını sağlayabilirsiniz.

Erkek Bileklik Modelleri Nelerdir?

Erkek bileklik modelleri denildiği zaman gümüş bileklik ve çelik bileklik ilk akla gelenler olmaktadır. Siyah ve gri erkek gardıroplarında her zaman bulunan iki renktir ve daha çok tercih edilmektedir. Bu renk tercihi bilekliklerde de net bir şekilde görülmektedir.

Gümüş bilekliklerde, belirli oranlarda gümüş ile siyah renkten oluşmaktadır. Bazı modellerde gümüş detaylar daha önde iken bazılarında ise siyah renk önde olmaktadır.

Çelik bilekliklerde ise hem tasarım hem de görünüş olarak seçenek bakımından biraz daha zengindir. Kareden daireye kadar ve küp, kanca gibi detaylarda bulunabilmektedir.  Tarzınıza uygun bilekliği bu tasarımlar içerisinden seçebilirsiniz. https://www.lizaypirlanta.com/bileklik-erkek sayfasından erkek bileklik ürünlerini satın alabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250