Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Erdenay: Genç sporcularımız ülkelerini bir kez daha gururlandırdı

TBF Başkanı Harun Erdenay, İspanya’nın Zaragoza kentinde düzenlenen 17 Yaş Altı Dünya Basketbol Şampiyonası'nda final oynama başarısı gösteren Ay-Yıldızlı ekibimizi kutladı.

Erdenay: Genç sporcularımız ülkelerini bir kez daha gururlandırdı

Erdenay, ABD ile oynadığı karşılaşmadan mağlubiyetle ayrılan ve Dünya Şampiyonası’nı da gümüş madalyayla tamamlayan 17 Yaş Altı Milli Takımımızla ilgili olarak şunları söyledi;

"Fatih Elbaş’ın ekibini ve bütün oyuncuları bu tarihi başarı için tebrik ediyorum. Türk Basketbolu için harika bir gün. Genç sporcularımız ülkelerini bir kez daha gururlandırdı. Yıllardır onları takip eden birisi olarak bu başarının son olmadığını, daha büyük zaferlerin bizi beklediğini biliyorum. A Milli düzeyinde de Ay Yıldızlı formaya şampiyonluklar yaşatacak ve kendilerinden sonra gelecek olanlar için yeni başarı kriterleri yaratacaklardır.
Başta TBF Sportif Direktörü Barbaros Akkaş, Erkek Milli Takımlar Teknik Altyapı Koordinatörü Nihat İziç, Başantrenör Fatih Elbaş, teknik ekip ve oyuncular olmak üzere bu gurur verici tarihi başarıda emeği olan herkesi kutlarım.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK ALTYAPI MİLLİ TAKIMLAR HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250