Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ender Arslan: Bormio'da çalışmalara başlayacağım

A Milli Takım’ın tecrübeli oyun kurucusu Ender Arslan, 2014 FIBA Dünya Kupası’nda sergileyecekleri performansla Ay Yıldızlı formaya layık olmaya çalışacaklarını söyledi.

Ender Arslan: Bormio'da çalışmalara başlayacağım

Çeşme’de takımdan ayrı olarak düz koşu yapan ve tedavi gören Ender Arslan, durumuyla ilgili olarak, “Sezonun son bölümünde yaşadığım sakatlığım devam ediyor. Ayağım iyi duruma geldi ama tedbir amaçlı olarak Bormio’da çalışmalara başlayacağım” dedi.

Bormio kampı öncesi Çeşme’de bir araya gelmenin herkes için iyi olduğunu belirten tecrübeli oyuncu, “İtalya’daki ağır antrenmanlar öncesi burada ön hazırlık yaptık. Herkes çok istekli bir şekilde çalıştı. Beklenenin üzerinde bir tempoda güzel bir şekilde antrenmanlarımızı tamamladık” diye konuştu.

A Milli Takım Baş antrenörü Ergin Ataman’ın çok önemli bir isim olduğunu kaydeden Ender Arslan, “A Milli Takımı fazlasıyla hak eden bir isimdi. İnşallah onunla birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Ergin Ataman, her zaman gittiği yere iddiasını da götürüyor. Umarım 2014 FIBA Dünya Kupası’nda da iyi bir turnuva geçiririz” açıklamasında bulundu.

Dünya şampiyonasında her grubun zorlu ekiplerden oluştuğunu ve bunu düşünmeden önce hazırlık sürecini iyi geçirmeleri gerektiğini belirten başarılı oyun kurucu, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Rakiplerden önce her şeyi bir kenara bırakarak şu anda düşünmemiz gereken turnuvaya iyi şekilde hazırlanmak. Maçları düşünmek için henüz çok erken. Kendi oyun planımız ve kendi oyun sistemimiz üzerinde iyi çalışmalıyız. Ayrıca bu turnuvada taraftarların gurur duyduğu ve zevk aldığı bir takım olamaya da çalışacağız. Tüm enerjimiz ve özverimizle milli takım forması ve bayrağımıza layık olmak için mücadele edeceğiz”


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250