Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ekrem Memnun: “İlk Hedefimiz Dünya Şampiyonası’nda Yer Almak”

A Milli Kadın Takım Başantrenörü Ekrem Memnun, Çek Cumhuriyeti’nde organize edilecek Avrupa Şampiyonası’nda ilk hedeflerinin Dünya Şampiyonası’nda yer almak olduğunu söyledi.

Ekrem Memnun: “İlk Hedefimiz Dünya Şampiyonası’nda Yer Almak”


Bilyoner.com KBL’de sezonun devam ettiğini belirten A Milli Kadın Takım Başantrenörü Ekrem Memnun, “Maçlarını tamamlamış oyuncuların yanı sıra hala oynayan isimler var. Çok geniş bir kadromuz var. Antrenmanlarımıza 7 oyuncuyla başlıyoruz. Tedavisi olan ve maçı biten oyuncularımız daha sonra bizlerle olacak. 17 Mayıs’a kadar burada çalışacağız. Sonrasında 28 Mayıs’a kadar Slovenya’da kamp çalışmaları yapacağız. Bu bölüm, hazırlık sürecimizin en önem verdiğimiz yer” dedi.

Takımlarımızın bu yıl Avrupa Kupaları’nda çok başarılı bir sezon geçirdiğini kaydeden Ekrem Memnun, “Fenerbahçe Euroleague’de final oynadı… Eurocup’ta da dört takımımız için tarihi bir sezon oldu ve yarı finalde mücadele etti. Kadın basketbolu açısından bu yıl müthişti. Ama bu arada lig çok uzadığı için hazırlık sürecimiz daraldı. Biz bu durumla gurur duyuyoruz” açıklamasında bulundu.

Slovenya’da gerçekleştirilecek kondisyon ağırlıklı kampın çok önemli olduğunu belirten tecrübeli antrenör, sözlerini şu şekilde noktaladı: “Slovenya kampını en iyi şekilde geçirmeyi hedefliyoruz. Sonrasında iki haftalık zamanımız kalıyor. Avrupa Şampiyonası’nda en iyi yere gelmek istiyoruz. İlk amacımız Dünya Şampiyonası’na katılmak, ardından da madalya hedefimizi gerçekleştirmek... Bunun kolay olmayacağını biliyorum. Başka türlü bir basketbol oynamayı hedefliyoruz. Başka da bir şey düşünmüyoruz. Eldeki oyunculardan, çok savaşan, bu takımın bir parçası olmayı isteyen en iyi kadın takımını çıkartmayı hedefliyoruz. Uzun ve kısa vadede planlarımız elbette var. Ama bu turnuvayı en iyi şekilde ve alacağımız en üst dereceyle tamamlamak istiyoruz.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADIN A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250