Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Edirne Basketbol Taraftarları Derneği'nden kampanya

Edirne Belediyesi Edirnespor takımı taraftar gruplarından Edirne Basketbol Taraftarları Derneği, ligde zor günler geçiren takımları için bir kampanya başlattı.

Edirne Basketbol Taraftarları Derneği'nden kampanya

Süper Lig'e çıktıklarında play-off oynama başarısı gösteren ve bununla birlikte 2015/2016 sezonunda Eurocup Kadınlar'da TOP 16 turunda Fransız Landes'e dramatik bir şekilde uzatmada kaybeden Edirne Belediyesi Edirnespor, mütevazi bütçesi ile ligde mücadele ederken, Edirne Basketbol Taraftarları Derneği, takımlarının mücadele gücüne ortak olmak için bir kampanya başlattı. 

Dernek yönetimi tarafından yapılan açıklama şu şekilde : 

"Bizler Edirne Basketbol Taraftarlar Derneği olarak bir kampanya başlatıyoruz . Bundan sonra şehrimizde oynanacak hiçbir maça kombinemiz ile girmeyip, biletimizi alıp maça gireceğiz. Bu kampanyamıza siz Edirne Basketbolseverleri de davet ediyoruz. 

Peki dernek olarak neden bu kararı aldık ?
Takımımız son günlerde maddi açıdan zor günler geçiriyor. Rakiplerimiz bütçeleri nezdinde transferler yaparak kendilerine bir çıkış yolu ararken takımımız maddi sıkıntılarından dolayı bizleri son sıralardan kurtaracak hamleleri yapamamaktadır.
Damlaya damlaya göl olur misali, biz denize bir taş atıp elimizi taşın altına sokuyoruz ve bu hafta kombinelerimizi evde bırakıp maça biletlerimiz ile giriyoruz. Ayrıca farkındalık yaratalım diye kulübümüzden bu haftaya özel olmak üzere maç bilet satışını içeride ve dışarıda yapılacak olan tanıtımları ve destek arayışlarını üstlendik. 
Edirnemizde biliyoruz ki spora destek olan belirli bir kesim var. Bu kişilerin desteğini alarak bir iki okuldan öğrenci kardeşlerimizi maça getirmeyi düşünüyoruz ve bizlere bu konuda destek olacak esnaflarımızın adlarını dernek sayfamızda duyuracağız.
Şimdiden destek olan herkese çok teşekkürler."




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250