Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Düzce Belediyespor'un adı, logosu ve renkleri değişti

Olağanüstü Kongre ile Düzce Belediyespor Başkanlığı görevini üstlenen Düzce Belediyesi Başkan Yardımcısı Celal Kasapoğlu, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte basın toplantısı düzenledi.

Düzce Belediyespor'un adı, logosu ve renkleri değişti

Celal Kasapoğlu yeni adı 1881 Düzce Belediyespor olan takımın misyonu hakkında bilgiler vererek ‘Bizim kendi iç değişimimize ilişkin yaptığımız bir takım planlamalar gereği bugün hep birlikte basın toplantısı yapmaya karar verdik. Bununla birlikte tabi yeni dönemde bir takım değişiklikler de var. En başta logomuz ve takımımızın ismini değiştirdik. 1881 Düzce Belediyespor olarak artık mücadele edeceğiz.  Renklerimiz de Düzcespor ile aynı, kırmızı  lacivert olarak belirledik. Burada bunu yapmakta ki maksadımız esasında şuydu, bu sadece Düzce belediyesi için değil, genelde belediye takımlarında insanlarda o sahiplenme duygusunu oluşturmak biraz daha zor olduğu için ve Düzce’de de bu şekilde Düzce Belediyespor ve Düzce Spor olarak ayrı şekilde yarışan, birbiriyle sanki çatışan iki kulüp varmış gibi bir anlayışı ortadan kaldırabilmek için,  biz burada bir değişiklik yapma gereği hissettik” dedi.

 

İsim değişikliği i,le ilgili bilgiler veren Celal Kasapoğlu; “Peki neden 1881? Düzce Belediyespor, bunun aslında biraz daha akılda kalıcı olması bakımından, biraz daha kolay hatırlanması bakımından başarılı örnekleri olduğunu gördük ve bizde kuruluş yılımız olan, Düzce Belediyesi’nin kuruluş yılı olan, 1881 ibaresini kendi kulübümüzün ismine eklemiş bulunuyoruz” dedi.

 

Celal Kasapoğlu ayrıca; “Aslında, kendiliğinden oluşan bir takım kimliği var Düzce Belediyespor’da. Mücadele ettiği kulvarlarda daha ziyade genç sporcuların yer aldığı bir alt yapı organizasyonlarının ön plana çıktığı ve düşük bütçelerle aslında maksimum başarının elde edildiği bir kulüp kimliği var. Burada biz önceki yönetimlere de teşekkür ediyoruz. Özellikle hocalarımıza da teşekkür ediyoruz. Onların büyük ölçüde özverisiyle sağlanmış başarılar bunlar. Bizde bunu muhafaza edelim, bu kimliği biraz daha güçlendirelim, Düzcelilerle daha çok temas halinde bulunalım, biraz daha bu işin sosyal sorumluluk ayaklarını da artık faal hale getirelim istiyoruz.  Bu maksatla yola çıktık. Tabi logomuzda bir maskotumuz var, burada ki kullanmış olduğumuz aslında görselin, manası şu; daha ziyade gençlerden oluşan kadroları biz mücadele içinde tutmak istediğimiz için oradaki dinamizmi, enerjiyi simgelemesi bakımından aynı zamanda rekabetçi yönümüzü de vurgulaması bakımından böyle bir görsel tercih ettik. Hepimize hayırlı uğurlu olsun diyorum. Yine büyük ölçüde geçen seneki hoca kadrolarımızla devam edeceğiz önümüzde ki yıl içerisinde. Bu da tabi yönetimde ki arkadaşlarımızla çalışmalarımızı neler belirledi. Daha ziyade mücadele ettiğimiz kulvarlarda tecrübesi olan sporcu olarak ya da yönetici olarak benzer çalışmalar içinde yer almış ve gerçekten Düzce’de spor anlamında bir kaktı kaygısı olan arkadaşlarımızı biz yönetime davet ettik.’  dedi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250