Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Dünya İkincisi U17 Millilerimizi Türkiye'de aileleri karşıladı

İspanya’da düzenlenen 17 Yaş Altı Dünya Basketbol Şampiyonası'nda ikinci olarak gümüş madalya kazanan U17 Yıldız Erkek Milli Takımımız Türkiye'ye döndü.

Dünya İkincisi U17 Millilerimizi Türkiye'de aileleri karşıladı

Atatürk Hava Limanı’na inen U17 Yıldız Erkek Milli Takımımızı, TBF Genel Sekreter Yardımcısı ve TBF Operasyonlar Direktörü Emin Balcı’nın yanı sıra Türkiye Basketbol Federasyonu yetkilileri, basın mensupları ve Ay Yıldızlılarımızın aileleri karşıladı.

Tarihinde ilk kez katıldığı Dünya Şampiyonası’nda final oynama başarısı gösteren U17 Yıldız Erkek Milli Takımımız, final mücadelesinde ABD'ye kaybederek turnuvayı gümüş madalyayla noktalamıştı.

Karşılama töreninden dolayı büyük mutluluk duyduklarını kaydeden Başantrenör Fatih Elbaş, “Öncelikle bu karşılama organizasyonunu gerçekleştiren herkese çok teşekkür ediyorum. Uzun bir çalışma sürecinin ve emeğin sonunda ülkemize madalyayla dönmenin büyük bir mutluluğunu yaşıyoruz. Tarihimizde ilk kez katıldığımız Dünya Şampiyonası’nda final oynamanın ne denli önemli olduğunun farkındayız. Ancak biz her zaman sorumluluğumuzun bilincinde olarak ülkemize bu ve bunun gibi başarılar yaşatmayı hedefleyeceğiz” dedi.


Kaynak: tbf

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK ALTYAPI MİLLİ TAKIMLAR HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250