Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

02-07-2019 GENEL

Düğün Gününe Özel Damatlık Modelleri

Nasıl ki kadınların en büyük hayallerinden birisi içinde kendilerini iyi hissettikleri bir gelinlikle evlenmekse erkekler de düğün günlerinde unutulmaz bir tarza imza atmak ister.

Düğün Gününe Özel Damatlık Modelleri

Erkekleri bu noktada kadınlardan ayıran tek özellikle bu isteklerini sıklıkla dile getirmemeleridir. Erkekler de tıpkı kadınlar gibi düğün günlerinde kusursuz görünmek isterler. Yıllar boyunca bir damatlık hayali kurmasalar da hayallerinde belirledikleri bir model mutlaka vardır.

 

Damatlıkta Kullanılan Renkler

 

Damatlıkta kullanılan renkler belirlidir. Çoğu damat, bu renklerin dışına çıkmaz. En çok tercih edilen renk şüphesiz ki siyahtır. Siyah damatlık erkekleri olduğundan daha fit gösterir.

 

Siyah, her erkeğe yakıştığı için de risksiz bir renk olarak görünür. Ancak kimi damat adayı siyah bir takım elbisedense farklı renklere yönelmeyi tercih eder. Siyahtan sonra en çok tercih edilen renk laciverttir. Hem esmer hem de sarışın erkeklerin favori takım rengi olan lacivert takım elbise düğün sonrasında da rahatlıkla kullanılabilir.

 

Özellikle kır düğünü yapmak isteyen ve modernizimin öncüsü olan erkekler beyaz takım elbise de tercih edebilir. Wessi'de beyaz damatlık, bordo damatlık, lacivert damatlık, yelekli damatlık ve smokin bulunur.

 

Düğünde Smokin, Sonrasında Takım Elbise

 

Düğününde smokin giymek isteyen ancak düğün sonrasında söz konusu takımı bir daha giyemeyeceğini düşünen erkekler yanılıyor. Smokin modellerinin yakasında bulunan saten daha sonra çıkarılabilir olduğundan düz bir takım elbiseye dönüşebilir. Bu nedenle Wessi'den alışveriş yapan tüm erkekler hangi renk smokin seçerlerse seçsinler yakasındaki satenin çıkarılabileceğini bilmeliler.

 

Smokinin yakasında bulunan saten çıkarıldığında düz bir takım elbiseye dönüşür. Böylece erkekler daha sonra özel davetlere yepyeni takım elbiseleri ile katılabilirler.

 

 Yelekli Modeller Çok Moda


Erkekler arasında en çok sevilen takım elbise modelleri yelekli modellerdir. Geçmişte damatlığın üzerinde bulunan kuşağın yerini yelek aldı. Modern damatlar artık bellerine kuşak bağlamak yerine yelekli damatlık modellerini tercih ediyor. Böylelikle söz konusu damatlığı daha sonra farklı amaçlar için de kullanabiliyor. Yelekli modellerin bel bölümü kemerle ayarlanabildiği için her bedenden erkeğe kolayca uyum sağlıyor. Damat, ilerleyen saatlerde yeleğini çıkararak sadece gömlekle veya ceketle günü tamamlayabiliyor.

Tanıtım

 




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250