Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

29-05-2020 GENEL

Doğru Seçim İçin Erkek Ceket Oranları

Erkek giyiminde olmazsa olmazlar arasında yer alan ceket herkesin gardırobunda mutlaka vardır.

Doğru Seçim İçin Erkek Ceket Oranları

Klasiği, sporu, blazeri, tüvidi, derisi, kaşesi gibi çeşitleri bulunmaktadır. Günlük olarak spor tarz, özel geceler ve davetlerde ise genellikle lacivert veya siyah klasik kesimleri sıklıkla tercih edilmektedir. Giyilen ceketin vücut yapısına göre olması ve bedene tam oturması önemlidir. Bedene tam oturması derken sımsıkı sarması olarak anlaşılmamalıdır.

Çok dar olan bir ceket ile özgüvenli ve etkileyici olmanız mümkün değildir. Bu sebeple daha zayıf göstermesi için bedeninize göre olmayan kalıplarda ceket almaktan kaçınmalısınız. Unutmayın ki sonradan genişletilmesi imkânsız olan bir yer varsa o da ceketlerin omuz kısımlarıdır. Erkek ceket seçimi yapılırken dikkat edilmesi gereken önemli bir nokta da; kollarınızı aşağı doğru serbest bir şekilde bıraktığınızda başparmağınızın eklem bölgesi ile ceketin etek boyunun aynı çizgide olması gerektiğidir.

Erkek Ceket Çeşitlerinde Moda

Havaların ısınmaya başladığı şu günlerde bej, haki veya açık mavi tonlarındaki ceketler, özgün renklere sahip olmaları sayesinde tüm dikkatleri üzerlerine çekeceklerdir. Bazı erkekler tercihlerini klasik renklerden yana kullanmaktadırlar. Koyu renkli bir tene sahip olanlar açık erkek ceket, açık renkli bir tene sahip olanlar ise seçimlerini koyu renkli bir ceketten yana yaparlarsa daha çarpıcı bir kombin yapmış olurlar. Bunun yanında bir düğün davetinde giyilecek ceket ile çalışırken giyeceğiniz ceket birbirinden farklı olmalıdır.

 

Ceketlerin tek ya da çift düğmeli oluşları bile onların giyildiği yerleri birbirinden ayırmaktadır. Çift düğmeli olanları genellikle iş toplantıları, tek düğmeli olanlar ise genellikle gündelik kullanımları içindir. Çift düğmeli modellerde sadece üst düğmenin kapatılması yeterlidir. İşinin ehli bir terzi tarafından özel bir kumaş ile dikilen ceket sizi her zaman şık ve göz alıcı gösterecektir. Ceket türlerindeki bütün modeller ve fiyatlar hakkında bilgi sahibi olmak istiyorsanız  https://www.cacharel.com.tr/yeni-sezon-ceket-ve-yelek-modelleri/ sayfasına bakabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250