Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

09-08-2022 GENEL

Darüşşafaka Spor Kulübü ve Ege Üniversitesi güçlerini birleştirdi

Darüşşafaka Spor Kulübü'nün basketbol alanındaki köklü mirası ve yetkinliği Ege Üniversitesi desteğiyle Izmir'e taşındı.

Darüşşafaka Spor Kulübü ve Ege Üniversitesi güçlerini birleştirdi

Türkiye'nin saygın ve nitelikli eğitim kurumlarından Ege Üniversitesi'in köklü akademik geçmisi, modern spor tesisleri, bilimsel ve teknolojik altyapisi, Darüssafaka' min basketbol kültürü ve gelenegyle ile bir araya getirilerek, bilimsel tekniklerle desteklenen yetkin sporcular, yöneticiler ve antrenörler yetistirilmesine olanak saglayacak.

Türk basketbolunun gelecegine yönelik yapilan bu önemli is birligi kapsaminda hem saha ici hem saha disinda nitelikli spor insanlar yetistirilmesi hedefleniyor. "Ege Üniversitesi Daçka" adiyla liglerde mücadele edecek A Takum ve altyapi takimlarmn kurulacagi bu projede ayrica spor okullar acularak çocuklann erken yaslarda spor ve modern performans ölçümleriyle gelismeleri saglanacak. Bu sayede Izmir sehrinin sporu hayatin bir parçasi yapan gelenegi desteklenecek. Sporu bilimle destekleyerek öncü bir projeye imza tan ülkemizin saygin kurumlarindan Darüssafaka Spor Kulübü ve Ege Üniversitesi, Türk sporunun gelecegine degerli katkilar sunmaya devam edecek.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250