Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

02-02-2017 THY EUROLEAGUE

Daçka, Milano deplasmanında

THY Euroleague 21.haftasında Darüşşafaka Doğuş bu akşam deplasmanda EA7 Emperio Armani Milan ile karşılaşacak. Karşılaşma saat 22:45'te başlayacak ve TRT Spor'dan canlı yayınlanacak.

Daçka, Milano deplasmanında

Üst üste alınan Anadolu Efes ve Zalgiris yenilgileriyle playoff yolundaki avantajını kaybeden Daçka, Emporio Armani Milano karşısında galip gelerek hem ilk 8’deki yerini korumak hem de İstanbul’da kaybettiği maçın rövanşını almak istiyor. Euroleague’de bu sezon ikinci haftada İstanbul’da oynanan maçı Darüşşafaka Doğuş 80-81 kaybetmişti.

Maç öncesi İstanbul’daki hazırlıklarını Darüşşafaka Ayhan Şahenk Spor Salonu’nda yaptığı antrenmanla tamamlayan Darüşşafaka Doğuş’ta yarın akşamki maçta sakatlıkları süren Marcus Slaughter, Semih Erden ve Scottie Wilbekin forma giymeyecek. Yeni transfer Okben Ulubay ise koç Blatt’in tercihine göre 12 kişilik kadroda yer alabilecek.

Darüşşafaka Doğuş’un bu haftaki rakibi Emporio Armani Milano ise bu sezona iyi başladı ve ilk 7 maçta 4 galibiyet aldı. Ancak 8. haftadaki Kızılyıldız yenilgisinden itibaren düşüşe geçen Milano arka arkaya 10 maç kaybetti ve Euroleague’de son sıraya kadar geriledi. Sahasında Galatasaray ve Olimpiyakos karşısındaki iki galibiyetle moral bulan Milano geçen hafta da Real Madrid’i deplasmanda son ana kadar zorladı.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250