Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

04-09-2022 GENEL

Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri Ankara'da düzenlendi

Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri, 31 Ağustos-2 Eylül tarihleri arasında Ankara Spor Salonu’nda düzenlendi.

Bölgesel Antrenör Gelişim Semineri Ankara'da düzenlendi

30 Ağustos Zafer Bayramı’nın 100. yılı dolayısıyla Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları anısına saygı duruşu ile başlayan seminerin açılış konuşmasını TBF Eğitim Kurulu Genel Sekreteri Murat Özyer gerçekleştirdi. 650’nin üzerinde E ve D kademe antrenörün katılım sağladığı seminerin ilk seansı Öğreticiler Alt Kurul Üyesi Derya Özyer’in “Hücum: Top alma, ayak hareketleri, çalım ve bitirişler” eğitimi ile başladı. Botaş SK Atletik Performans Antrenörü Özer Özeler’in “U14 ve alt yaş kategorilerinde topla koordinasyon ve kuvvet çalışmaları” konuşmasının ardından ise gün, TBF Eğitim Kurulu Üyesi Alaeddin Yakan’ın “U15 ve alt yaş milli takımlarındaki çalışmalardan örnekler” eğitimi ile sonlandı.

E ve D kademe antrenörlere yönelik seminerin son günü ise Öğreticiler Alt Kurul Üyesi Özlem Şencan’ın “Altyapı milli takımlarındaki çalışmalardan örnekler” eğitiminin ardından Eğitim Kurulu Üyesi Hasan Özmeriç’in “U16 ve alt yaş kategorilerinde oyuncu geliştirme ve takım fundamentalı” eğitimi ile sonlandı.

700’ün üzerinde C, B ve A kademe antrenörün katılım sağladığı seminerin açılış konuşmasını TBF Eğitim Kurulu Genel Sekreteri Murat Özyer gerçekleştirdi. Seminerin ilk seansı Botaş SK Atletik Performans Antrenörü Özer Özeler’in “U16 ve U18 yaş kategorilerinde koordinasyon ve kuvvet çalışmaları” eğitimi ile başladı. TBF Eğitim Kurulu Üyesi Ahmet Çakı’nın “Hızlı hücum ve transiton geliştirme çalışmaları” konuşmasının ardından ise gün, TBF Eğitim Kurulu Üyesi Hakan Yavuz’un “Geriye koşu ve transition savunmasını geliştirme çalışmaları” eğitimi ile sonlandı.

C, B ve A kademe antrenörlere yönelik seminerin son günü ise Tofaş Altyapı Teknik Koordinatörü ve Bireysel Gelişim Antrenörü Samir Seleskovic’in “Bireysel oyuncu geliştirme çalışmaları” eğitiminin ardından TÜBAD Antrenörü Zafer Kalaycıoğlu’nun “Şut geliştirme çalışmaları” eğitimi ile sonlandı.

Toplamda 1350’nin üzerinde antrenörün katılımı ve Botaş SK, OGM Ormanspor, TED Ankara Kolejliler SK ve Türk Telekom SK altyapı takımlarının destekleriyle düzenlenen seminer 2 Eylül Cuma günü sona erdi.

tbf




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250