Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Bodrum Basketbol'a sponsor...

Gıda sektörünün önde gelen markası Kırçiceği, şampiyonluk hedefinde ilerleyen Bodrum Basketbol Spor Kulübü'nün ana sponsoru oldu.

Bodrum Basketbol'a sponsor...

Kırçiçeği Genel Müdürü Meryem Dilşad İpbaş, “Artık sahada Kırçiçekleri var. Mücadeleci, yılmayan, vazgeçemeyen ve aynı zamanda fark yaratan Kırçiceği Bodrum Bayanlar Basket Takımı, potaya adını altın harflerle yazacak” dedi.

Kırçiçeği Bodrum Restoran'da düzenlenen törenle sponsorluk sözleşmesi Meryem Dilşad İpbaş ve Kulüp Başkanı Yiğit Özmen arasında imzalandı. Kırçiçeği Basket Takımı oyuncuları ve Başantrenör Ömer Petorak'ın da katıldığı imza töreninde şampiyonluk sözü verildi.

HEM ÖZEL HEM ÇOK GÜZEL

Kırçiçeği'nin 30 yıldır "insanları mutlu etme" prensibiyle hizmet verdiğini söyleyen Meryem Dilşad İpbaş, Bodrum'un Türkiye'nin zirvesinde yer alan kentleri arasında yer aldığına dikkat çekerek, “Bodrum'un hedefi de insanları mutlu etmek. Buraya dünyanın dört bir yanından gelen insanlar unutulmayacak güzel anılarla ayrılıyor. Bodrum'da yapılan her şey çok güzel ve özel. Yiğit Özmen de çok güzel bir takım kurdu. Bu takım mücadeleci ruha sahip, vazgeçmeyen, başarıyı kovalayan kadınlardan oluşuyor. Buna kayıtsız kalmak mümkün değildi. Biz de Türkiye'nin Kırçiceği olarak Bodrum Basket ile hem çok özel hem de çok güzel birlikteliğe yelken açtık. Şimdi sahada Kırçiçekleri var. Potada 'Türkiye'nin Kırçiçekleri'nin zaferi için gereken neyse yapılacak. Çünkü potada artık Kırçiçekleri açtı" dedi.

LİGİN EN GÜÇLÜ ADAYI

Bodrum Basketbol Spor Kulübü Başkanı Yiğit Özmen ise Türkiye Bayanlar Basketbol 2. Ligi'nde mücadele ettiklerini belirterek, "Bodrum'da basketbol adına, A takımlar seviyesinde kurulmuş tek takımız. Ama bunun da ötesinde ligin en güçlü adayı olup, 2016 - 2017 sezonunda Bodrum'u 1.ligde temsil etmek için kenetlendik" dedi. Bodrum Basket Takımı'nın aynı zamanda bir sosyal sorumluluk projesi olduğun da dikkat çeken Özmen, “Kulübümüz, çağımızın en çok izlenen ve sevilen spor branşlarından basketbolun, Bodrum'da gelişmesi, yeni sporcular yetişmesi, turnuvalar düzenlenmesi ve spor okullarının açılmasına öncülük etmeyi planlıyor. Tüm dünyaca eşsiz doğası ve güzellikleriyle tanınan Bodrum'un sadece bir tatil beldesi olarak değil spordaki başarısıyla adından söz etmeli. Kırçiceği'nin bu noktada bize verdiği destek de bu başarıya giden yolu açtı. İyi bir güçbirliği yaptık. Kırçiceği Bodrum Basket'in gözü artık şampiyonlukta” diye konuştu.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER KADINLAR BÖLGESEL BASKETBOL LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250