Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

30-12-2020 GENEL

Bluz Modelleri

Bluz modelleri, kadın giyimde en önemli parçalardan biridir.

Bluz Modelleri

Bluz modelleri, kadın giyimde en önemli parçalardan biridir. Bluzlar, kadınların gardıroplarında en az 2 farklı model olarak bulunur. Bluzlar geniş bir yelpazede model sunar. Her alanda giyebileceğiniz türde bu kıyafetleri bulabilirsiniz. Pantolonla, etekle, taytla giyebileceğiniz farklı renk ve desendeki bluz modelleri arasında seçim yaparken omuz genişliği, göğüs yapısı gibi birçok faktöre de dikkat edilmelidir.

Uzun kollu veya kısa kollu şekilde alabileceğiniz bluz modelleri yaka şekilleri de farklı oluyor. V yaka bluzları kot pantolon ile giyebilir ve spor tarzında bir giyim yaratabilirsiniz. Bunun yanında yuvarlak yaka bluzlar da farklı parçalarla kombin edilebilir. Bluzlar gece giyim için de kullanılabiliyor. Boyun bölgesi transparan olan, straplez olan veya boynunda bir şerit bulunan bluzlar geceleri giyilmeye uygundur. Bluzlar aynı zamanda top crop şeklinde de tasarlanabiliyor. Altına giyeceğiniz yüksek bel bir pantolon ile oldukça güzel duracak bu kombinlerle dikkatleri üzerinize toplayabilirsiniz.

Farklı Tarzlardaki Bluz Modelleri

Her sezon trend olan bluz modelleri her yaştan kadın tarzına hitap edecek modellerde tasarlanıyor. Kaliteli kumaşlar kullanılarak yapılan bluzlar sportif, klasik olabileceği gibi çok gösterişli bluzlar da kullanılabiliyor. Sezonun yeni trendlerine uygun olan modellerden seçeceğiniz bluzlar farklı dokularda ve farklı renktedir. Kruvaze saten gömlekler de modern görünmenizi sağlayacak bir diğer bluz modelidir. Balıkçı yaka, dik yaka, bisiklet yaka, dantel yaka, ip askılı veya tek omzu açık bluz modellerinden tarzınıza uygun olana karar verebilmek için  https://www.peraclub.com/bluz-modelleri sitesinden destek alabilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250