Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

25-10-2016 THY EUROLEAGUE

Blatt: Sahadaki yükü oyuncularımız arasında paylaştırmalıyız

THY Euroleague'de Unics Kazan ile deplasmanda karşılaşacak olan Darüşşafaka Doğuş'ta coach David Blatt açıklamalarda bulundu.

Blatt: Sahadaki yükü oyuncularımız arasında paylaştırmalıyız

Blatt'ın açıklaması şöyle: “Euroleague’deki bütün takımlar için bir ilk olacak: İlk kez iki maçlı normal sezon haftası oynayacağız. Zorlu ulusal lig maçlarıyla beraber bütün takımlar ve oyuncular yeni bir sınavla karşı karşıya. Aynı zamanda bu yeni takvim heyecan verici ve ilginç bir fırsatı da beraberinde getiriyor. Biz haftaya Kazan’da Unics karşısında zor bir maçla başlıyoruz. Yetenekli oyunculara sahip ve teknik açıdan iyi yönetilen bir takıma karşı oynayacağız. 10 günde 5 maçlık bir takvimin içindeyiz. Öncelikle Kazan maçına konsantre olmalıyız. Bugünkü maçtan sonrasını konuşmak için henüz erken. Bence zaten oyuncular idman ve dinlenmeden ziyade çok sayıda maç oynamayı seviyor. Bu takvim çoktan belirlendiğine göre herkese düşen de bu sistemden keyif almaya bakmak. Bu takvim sebebiyle her takımda çok sayıda iyi oyuncu var. Bize düşen de sahadaki yükü de oyuncularımız arasında paylaştırmak olmalı.”

 

Luke Harangody ise “İki maç oynayacağımız bir Euroleague haftasına çıkıyoruz ve elbette bizim için zorlu bir sınav olacak. Cumartesi günü lig maçı oynadık, şimdi de maç programında iki üst düzey Euroleague takımı var. Bizim için uzun bir hafta olacak. Önce Kazan’a gideceğiz ve sonra da Anadolu Efes’le oynamak için İstanbul’a döneceğiz. İlk önce Kazan’a odaklanıp oradan çok önemli bir deplasman galibiyeti çıkarmak istiyoruz. Ama eski takımım Unics Kazan’a karşı işimiz kolay değil. Bu sezon çok kaliteli bir takım oldular. Euroleague tecrübesine sahip çok sayıda oyuncuları var. Amacımız tabii ki kazanmak” dedi.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER THY EUROLEAGUE HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250