Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

04-02-2016 ALT YAPI

Biz Olalım, gücüne güç kattı

Türkiye Basketbol Federasyonu Bursa Ligi'nde grubundaki tüm maçları farklı skorlarla kazanarak final grubuna yenilgisiz lider olarak yükselen Biz Olalım Spor Kulübü, gücüne güç katacak iki transfere imza attı.

Biz Olalım, gücüne güç kattı

Küçük bayanlar kategorisinde Bursa basketbolunun en yetenekli basketbolcularından Dilara KARACA ve Derya YENTÜRK'ü Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan transfer eden Biz Olalım Spor Kulübü, final grubu maçları öncesi tüm rakiplerine göz dağı verdi.

Biz Olalım Spor Kulübü Başkanı ve Basketbol Antrenörü Engin İLHAN'ın yeni transferlere ilişkin açıklaması şu şekilde;

'' AİLEMİZE HOŞ GELDİNİZ YALINTAŞ'IN YENİ MELEKLERİ...

Kendi kategorilerinde Bursa basketbolunun en yetenekli basketbolcularından olan Dilara Karaca ve Derya Yentürk'ü yoğun uğraşlar sonucunda Bursa Büyükşehir Belediyespor'dan transfer ederek bugün itibariyle kadromuza dahil ettik.

Kendilerine yapılan tüm transfer tekliflerini reddeden ancak Biz Olalım Spor Kulübü ailesine katılmaları için teklifte bulunduğumda gözlerinin içi gülen ve teklifimi koşulsuz kabul eden Dilara ve Derya, bundan sonra "Yalıntaş'ın Melekleri" olarak Mustafakemalpaşa basketbolunun çıtasını yukarılara taşımak için ter dökecekler.

Takımımızda 49 forma numarasıyla mücadele edecek olan Dilara'ya ve 17 numaralı formayı ıslatacak olan Derya'ya ailemize hoş geldiniz diyor; Biz Olalım ruhuna yakışır, centilmenlik dolu ve sakatlıktan uzak bir spor hayatı diliyorum.

Yenilgisiz grup lideri olarak Bursa'da dörtlü final grubuna yükselen küçük kız takımımızın gücüne güç katacak olan Dilara ve Derya'nın ailelerine, diğer kulüplerle transfer görüşmesi yapmayı dahi kabul etmedikleri halde Biz Olalım Spor Kulübü'nü tereddütsüz tercih ettikleri için sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

Biz Olalım ailesi ve yeni sporcularım için hayırlı olması dileğiyle...

Hoş geldin Dilara!
Hoş geldin Derya!
Hoş geldiniz Yalıntaş'ın Yeni Melekleri...''




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ALT YAPI HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250