Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final kuraları çekildi

2-5 Mart tarihleri arasında Kayseri'de oynanacak olan Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final kuraları çekildi.

Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final kuraları çekildi

Abdi İpekçi Spor Salonu’nda, Ankara ve Diyarbakır'da yaşanan terör olayları nedeniyle yapılan 1 dakikalık saygı duruşunun ardından gerçekleşen ve  TBF TV’den canlı yayınlanan kura çekimine TBF Başkanı Harun Edenay, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri’nden Bahar Akgün, Ali Türkmen, Mehmet Serkan Erdem ve takım temsilcileri katıldı.

Açılış konuşmasını gerçekleştiren Türkiye Basketbol Federasyonu Kadınlardan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Bahar Akgün, ‘’Ülkemizde yaşanan olaydan dolayı hepimizin başı sağ olsun diyerek başlamak istiyorum.  Hepimiz Kayseri’de olacağız. Kayseri kadın basketbolunda en çok seyirciyi toplayan ilimiz. Çok keyifli bir turnuva olacak’’ diye konuştu.

TBF Ligler Direktörü Ayhan Özgümüş ise “Hepiniz hoş geldiniz. Yaşanan olaylardan dolay çok üzgünüz. Takvimimiz çok sıkışıktı. Avrupa maçlarının etkilenmemesi için ilk gün dört maç oynayacağız. Kayseri’deki seyircilerimizi salona bekliyoruz. Tüm karşılaşmalar TRT’den canlı olarak yayınlanacak’’ dedi.

Kadir Has Spor Salonu’nda oynanacak olan Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası’nda, Abdullah Gül Üniversitesi, Beşiktaş, BGD, Edirne Belediyesi Edirnespor, Fenerbahçe, Galatasaray, Hatay Büyükşehir Belediyesi ve Yakın Doğu Üniversitesi yer alacak.

Gerçekleştirilen kura çekimi sonrasında 2015-16 Bilyoner.com Kadınlar Türkiye Kupası Sekizli Final Eşleşmeleri ve programı şu şekilde oluştu:




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Kadınlar Türkiye Kupası HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250