Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

BGL Dörtlü Final Söyleşi Günü

Basketbol Gençler Ligi’nin Dörtlü Final karşılaşmaları öncesi gerçekleştirilen “Basketbol Gençler Ligi Dörtlü Final Söyleşi Günü”, Crowne Plaza Florya’da düzenlendi.

BGL Dörtlü Final Söyleşi Günü

Türkiye Basketbol Federasyonu Medya ve İletişim Direktörü Barış Kuyucu’nun moderatörlüğünde gerçekleştirilen söyleşide, Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs, Türkiye Basketbol Federasyonu Eğitim Kurulu Başkan Vekili Çetin Yılmaz ve A Milli Erkek Basketbol Takımı Başantrenörü Ufuk Sarıca ile Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele eden Anadolu Efes, Banvit Basketbol, Fenerbahçe Beko ve Pınar Karşıyaka takımlarının sporcu ve antrenörleri bir araya geldi. Söyleşiyi, TBF Basketbol Geliştirme Direktörü Fırat Eser, TBF Altyapı Faaliyetleri Müdürü Gökhan Sunter, TBF Yetkilileri ve basın mensupları da takip etti.

Türk basketbolu tarihinde önemli izler bırakmış efsane isimler Larry Richard ve Pete Williams’ın da katılımları ile renk kattığı söyleşide, genç oyunculara tavsiyeler verilirken, Basketbol Gençler Ligi’nin altyapılarla A takımlar arasında köprü kurmada oynadığı önemli role vurgu yapıldı.

Organizasyonun ilerleyen bölümlerinde Aydın Örs, Çetin Yılmaz ve Ufuk Sarıca, Basketbol Gençler Ligi’nde forma giyen oyuncuların merak ettiği soruları yanıtladı.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Basketbol Gençler Ligi HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250