Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

BGL Aile Sempozyumu İstanbul’da düzenlenecek

Basketbol Gençler Ligi Aile Sempozyumu, 7 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek. Acıbadem Mehmet Ali Aydınlar Üniversitesi Kerem Aydınlar Kampüsü’nde ilk kez gerçekleşecek BGL Aile Sempozyumu, saat 14:00’de başlayacak.

BGL Aile Sempozyumu İstanbul’da düzenlenecek

Acıbadem Sağlık Grubu’nun katkılarıyla gerçekleştirilecek sempozyumda; Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ve TBF CEO’su Ömer Onan’ın yanı sıra, TBF Sağlık Kurulu Başkanı Prof. Dr. Ufuk Nalbantoğlu, TBF Sağlık Kurulu Üyesi Öğr. Gör. Dr. Kerem Ülkü, Acıbadem Sağlık Grubu’ndan Uzm. Dyt. Şengül Şangu Talak ve Milli Takımımızın eski antrenörlerinden Çetin Yılmaz, Basketbol Gençler Ligi’nde mücadele eden 20 takımımızın davetli 580 sporcu velisiyle bir araya gelecek.

Türkiye Basketbol Federasyonu’nun genç Türk basketbolcularının daha fazla süre almaları, inisiyatif kullanma becerilerini geliştirmeleri, oynama alışkanlığı kazanmaları ve yüksek mücadele atmosferinde profesyonel kariyerlerine hazırlanmaları amacıyla kurduğu Basketbol Gençler Ligi, sporcularımızın sadece sportif yönlerini değil, tüm açılardan hazırlanmış bir program ile desteklenmesini hedefliyor.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER Basketbol Gençler Ligi HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250