Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Berkay Candan: A Milli Takım kadrosunda olmak çok heyecan verici

Beko Basketbol Ligi’nde 2013-2014 sezonunu Aykon TED Ankara Kolejliler’de tamamlayan Berkay Candan, A Milli Takım kadrosunda yer almanın kendisini çok heyecanlandırdığını söyledi.

Berkay Candan: A Milli Takım kadrosunda olmak çok heyecan verici

1993 doğumlu başarılı oyuncu, ilk kez yer aldığı A Milli Takım kampında büyük bir heyecan yaşadığını söylerken, duygularını şu şekilde dile getirdi: “Kampta yer aldığım için hem çok mutlu hem de çok heyecanlıyım. Öncelikle beni bu kadroya seçen herkese teşekkür ediyorum. Burada tecrübeli ağabeylerimizle birlikte kampta ısınıp antrenmanlar yapıyoruz. Sonrasında Bormio’da her şey daha sıkı antrenman başlayacak. Şimdi burada birbirimizi tanımaya başlıyoruz. Ağabeylerimizde bize yardımcı oluyorlar. İlk antrenmana çıktığımda soyunma odasından itibaren çok heyecanlandım. Çünkü bizden çok tecrübeli ve önemli isimler kadroda bulunuyor. Bu yaşadığım duygu çok güzel”

A Milli Takım Baş antrenörü Ergin Ataman’ın çok önemli bir isim olduğunu kaydeden Berkay Candan, amacının Ersan İlyasova’nın yokluğunda power forvet pozisyonunda yer almak olduğunu söyledi. Genç oyuncu, “Ergin Ataman tecrübeli oyunculara olduğu gibi gençlere de aynı şansı verecek. Sonuçta başarılı olmak ve kadroda yer almak bizim elimizde olan bir şey. Bende bu şansı kullanmayı çok istiyorum. Power forvet pozisyonunda yer almak için elimden geleni yapacağım. Sonuçta her oyuncu son 12’de olmak ister. Bende bu nedenle elimden geleni yapacağım” dedi.

İspanya’da düzenlenecek 2014 FIBA Dünya Kupası’nda grupta en iyi şekilde mücadele edeceklerini söyleyen Berkay Candan, basketbolsevelerin desteğine turnuva boyunca ihtiyaçlarının olduğunu da sözlerine ekledi.


Kaynak: tbf

HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250