Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

22-08-2020 GENEL

Bebek Yatak Bariyeri Çeşitleri

Yaş itibari ile hareketlerini henüz kontrol altında tutamayan bebeklerin yataklarında güvenlik amacı ile kullanılmakta olan bebek yatak bariyer ürünleri sıklıkla tercih edilmektedir.

Bebek Yatak Bariyeri Çeşitleri

Yaş itibari ile hareketlerini henüz kontrol altında tutamayan bebeklerin yataklarında güvenlik amacı ile kullanılmakta olan bebek yatak bariyer ürünleri sıklıkla tercih edilmektedir. Bu ürünler sayesinde bebeğin yataktan düşme olasılığı sıfıra indirilmektedir. Piyasada yerini alan tüm bebek markaları tarafından üretilmekte olan bu bariyerler farklı birçok özelliğe sahiptir. Katlanabilir özelliklerinin bulunması ile bir adım önde bulunan Ninikinds yatak bariyeri 7 yaş aralığına kadar uygundur. Kurulumu oldukça basit özelliklerde olan Wellgro markasına ait bebek yatak bariyeri en çok satılan ürünler arasında yer almaktadır. Renkli ve lekesiz kumaş türlerinden üretilmesi, metal dayanıklı özelliklere sahip bu bariyer ortalama fiyatlarla satışa sunulmaktadır.

Bebek Yatak Bariyeri Fiyatları

Günümüzde bebeklerin güvenli uyku uyumaları için üretilmiş olan bebek yatak bariyeri ürünleri annelerinde rahat uyku uyumalarına olanak sağlamaktadır. Birçok farklı marka tarafından üretilmekte olan bariyer modelleri üretim aşamasındaki malzeme kalitesi ve farklı özellikleri ile değişik fiyatlara sahip olmaktadır. Tüm koruyucu bariyer ürünleri hakkında bilgi sahibi olmak için https://www.bebemango.com/bebek-yatak-beriyeri-k-38.html sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250