Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru Yemeksepeti

Türkiye Basketbol Federasyonu (TBF) ile Yemeksepeti arasında imzalanan anlaşmayla Yemeksepeti; Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru oldu.

Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru Yemeksepeti

İmza töreni; TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, Yemeksepeti CEO’su Mert Baki, TBF Yönetim Kurulu Üyeleri, TBF ve Yemeksepeti yöneticileri ile basın mensuplarının katılımıyla Mandarin Oriental Bosphorus’ta gerçekleştirildi.

İmza töreninde konuşan TBF Başkanı Hidayet Türkoğlu, “Türkiye’nin en önemli markalarından Yemeksepeti ile kısa süre içinde ikinci anlaşmamızı da imzalayarak iş birliğimizi pekiştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Geçtiğimiz günlerde, Milli Takımlarımızın resmi sponsoru olarak desteğini gösteren Yemeksepeti, önümüzdeki sezon ayrıca Basketbol Süper Ligi’nin ana sponsoru olarak gücümüze güç katacak. Yemeksepeti CEO’su, Sayın Mert Baki ve ekibine Türk basketboluna duydukları güven için bir kez daha teşekkür ediyorum.

Basketbol heyecanını geniş kitlelere yaymak sürecinde birbirinden değerli marka ve kurumların desteğini almak ne kadar doğru yolda olduğumuzu gösteriyor. Bu anlamda Türk sporuna ve basketbolumuza destekleri için sponsorlarımıza müteşekkiriz. Kulüplerimizin de doğru yatırımları ile güçlenen liglerimizin kalitesinin her sezon daha fazla kabul görüp, takdir edilmesi bizleri memnun ediyor. Eurohoops’un yeni açıkladığı değerlendirmeye göre; Basketbol Süper Ligimiz Avrupa’nın en önemli ikinci ligi seçildi.

Basketbol Süper Ligi; Avrupa’nın en başarılı takımlarının yarıştığı, heyecanın ve rekabetin hep en yukarıda olduğu bir organizasyon. Son yıllarda kulüplerimizin Avrupa’daki başarıları ve kıtadaki en önemli sporcu ve antrenörlerin ülkemizi tercih etmesi ligimizin marka değerinin ne kadar yüksek olduğunun ispatıdır. Bu değeri, Yemeksepeti gibi milyonlarca kullanıcıya ulaşan kıymetli bir iş ortağıyla buluşturacak olmanın heyecanı içindeyiz. 


İnanıyorum ki bu iş birliğimiz, yakaladığımız olumlu enerji uzun yıllar Türk basketboluna değer katmaya devam edecektir. Anlaşmamızın hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Yemeksepeti CEO’su Mert Baki ise yaptığı açıklamada; “Türkiye'nin yenilenerek genç kalmayı bilen h-ticaret markası Yemeksepeti'nin, aynı şekilde sürekli gençleşerek yenilenen Basketbol Süper Lig'ine ana sponsor olarak vereceği destekten ötürü gurur duyduğunu söyleyen Yemeksepeti CEO'su Mert Baki, törende yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Bir hafta arayla Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Hidayet Türkoğlu ile ikinci defa imza masasına oturarak siz değerli basın mensuplarının karşısına geçtiğim için çok gururlu ve mutluyum. Yemeksepeti olarak Türkiye Basketbol Federasyonu ile geçen hafta imzaladığımız anlaşmayla Basketbol Milli Takımlar Resmi Sponsoru olmuştuk. Bugün ise Basketbol Süper Ligi'nin ana sponsoru olmak üzere, bu kutlama töreninde sizlerin huzurunuzdayız. Geçen haftaki konuşmamda, bu desteği maddiyatın çok ötesinde gördüğümü söylemiştim. Bu hislerimi destekleyen yeni bir anlaşmayı imzalamak üzere bugün burada bir araya geldik. Uluslararası alanda da başarısını ispatlayan Türk basketbolunun, yeni başarılara imza atacağına yürekten inanıyoruz. Yemeksepeti olarak ana sponsorluk anlaşmasıyla ligimizi desteklemekten ötürü  gururluyuz.

Önümüzdeki hafta başlayacak olan 2022-2023 sezonunda tüm takımlara başarılar dileyen Mert Baki, “Ülkemizin dört bir yanında 30 milyondan fazla kullanıcımıza h-ticaret alanında yenilikçi hizmetler veren bir marka olarak, toplumsal alanlarda hayata geçirdiğimiz çalışmalarla da varlık gösteriyoruz. Ülkemizde sporu, başta basketbol olmak üzere farklı branşlarda desteklemekten dolayı gururlu ve heyecanlıyız. Yeni sezonun Türkiye Basketbol Federasyonu’na, Basketbol Süper Ligi takımlarımıza, tüm oyuncularımıza, teknik kadrolara ve basketbolseverlere hayırlı olmasını dilerim.” şeklinde konuştu.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250