Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

06-06-2014 NBA

BANVİT JR.NBA CUP TANITILDI

14 yaş altı ve 16 yaş altı sporcuların katılımıyla gerçekleştirilen Banvit Jr. NBA Cup organizasyonunun İstanbul ayağı, NBA'in efsane isimlerinden Tim Hardaway ve New York Knicks'te forma giyen oğlu Tim Hardaway Jr'in de katılımıyla tanıtıldı.

BANVİT JR.NBA CUP TANITILDI

İstanbul Teknik Üniversitesi'nin (İTÜ) Maslak yerleşkesindeki spor salonunda düzenlenen etkinliğin tanıtım toplantısı, NBA Türkiye Direktörü Naci Cansun, Banvit Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Görener, eski NBA yıldızlarından Tim Hardaway ve oğlu Tim Hardaway Jr'ın katılımıyla yapıldı.

NBA Türkiye Direktörü Naci Cansun, basketbol tutkusunu dünyaya yayabilmek için sadece ABD'da değil, her kıtada yüzlerce organizasyon düzenlendiğini belirterek, "Banvit Jr. NBA Cup olarak adlandırdığımız bu aktiviteler, çalışmanın çok önemli bir parçası. Şu anda çalışan gençler sadece Türk basketbolunun değil, dünya basketbolunun geleceği. Bu nedenle de Banvit gibi kıymetli bir ortakla hareket etmekten memnuniyet duyuyoruz"
dedi

Söz konusu organizasyonun, yakın zamanda ortaya çıkacak çok daha kapsamlı projelerin ön çalışması gibi de düşünebileceğini belirten Cansun, "Programımız içinde NBA elçileri Tim Hardaway ve oğlu da aramızda. Bizim için çok önemli bir çalışma" diye konuştu.

Etkinlik sponsoru Banvit'in yönetim kurulu başkanı Ömer Görener de böyle bir organizasyonun parçası olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bizim Banvit olarak amacımız, sağlıklı nesillerin yetişmesine katkı sağlamak. Basketbola olan sevdamız da malum. Bu sevdamızı Bandırma dışına da taşımak istiyoruz. Hardaway ailesine de bize verdikleri destek için teşekkür ediyorum ifadelerini kullandı.

Etkinlikte büyük ilgi gören Tim Hardaway ve oğlu ise ilk kez geldikleri Türkiye'de çok sıcak bir şekilde karşılandıklarını, böyle bir organizasyonun parçası olmanın kendilerini ayrıca mutlu ettiğini dile getirdiler.

Etkinlik kapsamında iki ayrı yaş kategorisinde 53 takım mücadele veriyor.




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER NBA HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250