Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

11-09-2019 GENEL

Aydın Örs'ten Teksüt'e ziyaret

TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs, TEKSÜT A.Ş.’nin Gönen’deki fabrikasında TEKSÜT Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık’ı ziyaret etti.

Aydın Örs'ten Teksüt'e ziyaret

Türk Basketbolunun duayen isimlerinden Aydın Örs, TEKSÜT Bandırma BK Başkanı Özkan Kılıç, Sportif Direktör Turgay Çataloluk, TEKSÜT Bandırma Basketbol Akademi antrenörlerinden Menderes Gümüşdal ve TBF Eğitim Kurulu Koordinatörü Yücel Verep; TEKSÜT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık’ı TEKSÜT’ün Gönen’deki merkez fabrikasında ziyaret ettiler. Ayrıca ziyarete TEKSÜT Mali İşler Direktörü Murat Karahan da eşlik etti.

Türk Basketboluna ve Bandırma Basketboluna yaptıkları desteklerden ötürü teşekkür ve nezaket ziyaretinde bulunduklarını belirten efsane koç Aydın Örs; ‘‘TEKSÜT A.Ş.’ye Türk Basketboluna ve Basketbolumuzun altyapı değerlerinden Bandırma Basketbol İhtisas Kulübü’ne desteklerinden dolayı teşekkür ederim. Bandırma Basketbol Kulübü’nden yetişen gençlerimiz Milli Takımlarımızın kemik altyapısını oluşturmakta. Buradan çıkan gençler, gelecek nesilin Milli Takımını oluşturacak. Bu ateşi Bandırma’da devam ettirmek hem TEKSÜT markasına ve hem de Bandırma BK markasına değer katacaktır.’’ dedi.

TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs 4 numaralı A Milli Basketbol Takımı formasını TEKSÜT A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Cevdet Arınık’a takdim etti. Ziyaret hatıra fotoğrafı çekildikten sonra öğle yemeğinin ardından sona erdi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250