Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ataman: Özellikle üçüncü çeyrekte iyi savunma yaptık

FIBA Olimpiyat Ön Eleme Turnuvası’nda Ukrayna’yı 85-72’lik skorla mağlup ettiği karşılaşmanın ardından A Erkek Milli Takım Başantrenörü Ergin Ataman ve Alperen Şengün ile Kenan Sipahi mücadeleyi değerlendirdi.

Ataman: Özellikle üçüncü çeyrekte iyi savunma yaptık

Ergin Ataman ”Farklı biten Bulgaristan maçından sonra söylemiştim. Her maçta zorluk derecesi artacak. Grup birinciliği için sert bir maç oldu, kolay değildi. Burada önemli olan takımımızın enerjisi. Artarak devam eden bir milli takım desteği var Sinan Erdem’de. Bu, bana mutluluk veriyor. Milli Takım yıllar sonra seyirciyle bütünleşmiş durumda. Bugün 10.000’e yakın seyirci vardı. İnanıyorum ki, cuma akşamı yarı final maçında burası full dolu olacak. İnşallah onu da alıp final oynayacağız. Zaman zaman zorlandık ama sonuçta Ukrayna da tecrübeli bir takım. Özellikle üçüncü çeyrekte iyi savunma yaptık. Son çeyreğin başında hücumda boş şutları kaçırınca Ukrayna biraz yaklaştı ama neticede net bir galibiyet aldık. Oyuncularımı mücadelesinden dolayı kutluyorum. Hepsi milli takım formasını gururla taşıyor. Hepsini mücadelesinden dolayı kutluyorum.” diye konuştu.

Alperen Şengün “Bu maçın zor olacağını biliyorduk. Ukrayna maça sert başladı. Takım arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Amerika’dan çok odak bir şekilde geldim. Tarih yazmak istiyoruz. Olimpiyatlara gitmek istiyoruz.” derken Kenan Sipahi “Takımı tebrik ediyorum. Bugün daha zor olacağını biliyorduk. İyi toparladık. Yetenekli bir takımız. Savunmada biraz daha düzelmeliyiz. Rakiplerimiz daha da zorlanacak. İki gün dinlendikten sonra yarı final maçına hazır olacağız.” dedi.




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250