Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Ataman: İyi bir ışık aldım

A Milli Erkek Takımımızın Belçika ile yaptığı hazırlık maçından sonra açıklamalarda bulunan Ergin Ataman, oyuncularından iyi bir ışık aldığını söyledi.

Ataman: İyi bir ışık aldım

Öncelikle Birkan Batuk’un geçirdiği sakatlık nedeniyle takım için şanssız bir maç olduğunu dile getiren başantrenör Ergin Ataman, geçmiş olsun dileklerini ilettiği oyuncusunun en kısa zamanda kulübüne ve milli takıma dönmesini temenni ettiğini söyledi.

İlk hazırlık maçında önemli oyuncularının forma giymediğini ifade eden Ataman, “Bormio’daki 10 günlük hazırlık kampından sonra dağdan indik. Çok yorucu bir yolculuktan sonra buraya geldik. Hava değişimi hepimizi çok etkilemiş durumda. Belçika takımı ise 2015 Avrupa Şampiyonası elemeleri öncesi son hazırlık maçını yaptı. Onlar çok daha sert ve tempoluydu. Ama özellikle maçın ikinci devresinde buna karşılık vermeyi başardık ve 12 sayı ile geriye düştüğümüz maçta eşitliği yakaladık,” diye konuştu.

Oyuncularının hepsinin performansından memnun olduğunu kaydeden Ergin Ataman sözlerine şu şekilde devam etti: “Tabii ki git gide sistemimiz oturacak. Bugün 16 top kaybı yaptık. Bunda Belçika’nın yapmış olduğu sert ve ikili sıkıştırmalı savunmanın dışında birbirimizle oynamaya yeni yeni alışıyor oluşumuzun da etkisi var.

“Ama her şeye rağmen iyi bir takımız; bunu bugün de gördük. Çocuklar iyi niyetli bir şekilde mücadele ettiler. Hepsini kutluyorum. Bugün ben iyi bir ışık aldım"

“Hazırlıklarımızın ilk kısmını bitirdik. Şimdi Türkiye’ye döneceğiz; bir buçuk günlük bir iznimiz var. Önümüzdeki hafta hazırlıklarımıza İstanbul’da devam edip, hafta sonu İspanya’da bir turnuvaya katılacağız. Hazırlık maçları ilerledikçe daha da güçlü, daha da düzenli oynayan takımlarla karşılaşacağız.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250