Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

Kaf Kaf, İtalya'da Trifunovic ile görüştü

Adidas Eurocamp'ı izlemek, Pınar Karşıyaka’ya oyuncu beğenmek için İtalya’ya giden yöneticiler, Yeşilgiresunspor’un coachu Aleksandar Trifunovic'le İtalya'da görüştü. - See more at: http://karsiyakahaber.com/haber/pinar-karsiyaka-italyada-aleksandar-trifunovic-ile-gorustu/14759/#sthash.Am3aGWkS.dpuf

Kaf Kaf, İtalya'da Trifunovic ile görüştü
Pınar Karşıyaka Basketbol Şube Başkanı Serdar Işıldar, Asbaşkan Serhat Bayülken ve Genel Menajer Selim Çınar, Sırp antrenörle bir araya geldi. Yeşilgiresun Belediyespor'u çalıştıran Trifunovic'in kafasındaki takım yapılanmasını öğrenip kendi planlarını paylaştıklarını söyleyen Işıldar, "Olumlu bir görüşme oldu. Planlarımız örtüşüyor. Yönetimle konuyu değerlendirip hafta içinde yeniden görüşeceğiz. İtalya'da yalnız Trifunovic değil başka antrenörlerle de temas kurduk. Karşıyaka'ya gelmek isteyen pek çok isim var. Eurocamp'a oyuncu bakmaya değil, basketbol camiasıyla temas kurmaya gittik. Alternatifleri değerlendirdik" diye konuştu.

Genel koordinatörlük için de yine Yeşilgiresun Belediyespor'dan Birtan Saka'yı gündemlerine almalarının bu kulüpten paket transfer yapacakları anlamına gelmediğini kaydeden Serdar Işıldar, "Menajerlerle çalışacağız ama sadece onların istediklerini alacağız fikri yanlış. Bizim istemediğimiz hiçbir oyuncu Karşıyaka'ya transfer olmayacak. Şimdiden transferi olgunlaşan 3-4 isim var" ifadelerini kullandı.



HABERE YORUM YAZIN

DİĞER BASKETBOL SÜPER LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250