Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

17-02-2016 GENEL

Akıl almaz olay! Parkede ölüyordu!

Amerika’da liselerarası organize edilen kadınlar basketbol turnuvasında akıllara durgunluk veren bir olay yaşandı.

Akıl almaz olay! Parkede ölüyordu!

Amerika’da liserarası kadınlar basketbol turnuvası kapsamında oynanan Middleton Lisesi ile Cross Plains Lisesi’ni karşı karşıya getiren maçta, herkesi hayrete düşüren bir olay yaşandı. Middleton Lisesi’nde adı açıklanmayan 14 yaşındaki bir oyuncu, rakibiyle girdiği ikili mücadelenin ardından yere düştü. Şok edici olay, oyuncunun ayağa kalkamamasıyla ortaya çıktı. Karnının acıdığını ve yerden kalkamadığını söyleyen genç kızın karnına, parkeden fırlayan 8-10 santimlik bir tahta parçasının saplandığı anlaşıldı.

Acılar içerisinde yerde kalan genç kıza, sağlık ekipleri hemen müdahale etti. Turnuvanın organizasyonundan sorumlu olan isim Perry Hibner, “O an yerden parkeyi sökerek onu hastaneye parkeyle birlikte götürmek zorunda kalacaklarını düşündüm ama neyse ki buna gerek kalmadı. Zemini henüz 15 yıllık olan bir salonda böyle bir kazanın yaşanması inanılmaz. Tarihte bir daha asla böyle bir şey yaşanacağını sanmıyorum” dedi.

Karnına giren parke sebebiyle kötü bir sakatlık geçiren genç kızın hastanedeki tedavisi sürüyor. Parkenin şans eseri genç kızın hiçbir hayati organına isabet etmediği ve oyuncunun bu sebeple hayati tehlikesi bulunmadığı öğrenildi.


HABER VİDEOSU





Etiketler : basketbol
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250