Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

ADANASPOR'DAN BOMBARDIMAN

Adanaspor Başkanı Tevriz Dura, Sakarya Büyükşehir Belediyespor'un Aşut Mersin'in haklarını almasından sonra açtı ağzını yumdu gözünü... Dura'nın açıklamaları şöyle:

ADANASPOR'DAN BOMBARDIMAN

“Türkiye’yi basketbolda önemli, başarılar elde eden, basketbolu bizlere sevdiren TBF’den emek hırsızlığına son verilmesi için sezon başı Ankara’da yapılan kura çekiminde dile getirmiştik. Bizlere aynen şu söz verilmişti. “Bundan sonra hülle olmayacak.”

Son yapılan “”Aşut Mersin haklarını Sakarya’ya sattı…” – “Sakarya TB2L’de…”  haberleri kulübümüzü ve basketbol ailesini rahatsız etmiştir. Aşut Mersin Basketbol Takımı Başkanı kendisine ait sosyal medya sayfasında övünerek: “Zor oldu ama hak eden dostlarım ve Mustafa Derin hocam bizi temsil edecek.” Dedi. Bunun adına simsarlık denilir, bunun adına resmen bölücülük denilir. Burada hak eden takım var ise o da Adanaspor’dur. Sayın Aşut hak ve adaletten az bir bilgin var ise ne kadar adaletsizlik olduğunu görürsün. Vestelspor olayında ki gibi bu işin peşini de asla bırakmayacağımızı, basketboldaki pis işleri temizlemeye sonuna kadar var olduğumuzu tüm kamuoyu bilsin.

Aşut Mersin çekilince, Adanaspor’a sıra geldiği için çok kısa zaman içinde büyük ölçüde transferleri bitirdik ve BEKO Ligi’ne çıkmaya aday bir takım olduk. Bunun için büyük bir oluşum yaptık. Belediye Başkanımız Sn. Hüseyin Sözlü, Sn. Adalı Ailemiz, Sn. Ferhat Oktay ve Adanalılar ile güzel projeler hazırlandı. Aynı zamanda Adana Aski Spor kulübümüz ile dostluklar pekiştirildi. Birbirimize destek vererek Adana’yı basketbolda Avrupa’ya götürmek için büyük çalışmalar yaptık. 

Şimdi son duyumlarımız doğru ise lige katılması mümkün olmayan Antalya BŞB’yi, bazı uyanık menajerler oyunlarını sergiliyor. “Katılım bedelini biz yatıralım, bazı parasız genç oyuncular ile lige çıkalım. İDDAA oyunundan gelen parayı da alacağımıza karşılık alalım.” Diyenlere ve Fatih Aşut’a sesleniyorum.

Sekiz ayının Adanaspor’da geçiren, çocuğuna ekmek kazanması için seyahatlerde kefeni adeta boynuna takıp, yüzlerce antrenman yapıp bu başarıyı elde etmek için evinden uzak olan sporcularımızın emek hırsızlığını çalıyorsunuz. Başta yerel idare mahkemesi olmak üzere hakkımızı aramak için Vestel örneğinde yaptığımız gibi tüm adli mercilere gideceğimizi kamuoyu bilsin. 

Sayın Turgay Demirel bu hırsızlığına son verecektir. Yoksa bu liglerin adını değiştirelim. Türkiye Basketbol Ticaret Ligi (TBTL) yapalım. İsteyen oynar, istemeyen de oynamaz. 

Türkiye’deki tüm basketbol camiasını emeğe saygıya davet ediyorum. Adanaspor’u da hiçbir siyasi ve politik işlerinize bulaştırmayın.”




HABERE YORUM YAZIN

DİĞER TÜRKİYE BASKETBOL 2.LİGİ HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250