Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

A Milliler açılış yemeğine katıldı

Olimpiyat Elemeleri hazırlıklarını sürdüren A Milli Takımımız FIBA’nın düzenlediği turnuvanın resmi açılış yemeğine katıldı.

A Milliler açılış yemeğine katıldı

Tüm takımların konakladığı Sofitel Otlel’de düzenlenen açılış yemeğinde turnuvaya katılan bütün ekipler tam kadro halinde hazır bulundular. Oldukça eğlenceli geçen yemekte FIBA yetkilileri  büyük mücadele sahne olması beklenen maçlarda ekiplere başarı dilediler. Türkiye’nin yanı sıra Kanada, Fransa, Senegal, Yeni Zelanda ve ev sahibi Filipinler takımlarının basketbolcularının katıldığı organizasyonda,  sporcular birbirleriyle sohbet edip, yaklaşan maçlar hakkında görüşlerini paylaştılar.

Bu arada  Milli Takımımızın Başantrenörü Ergin Ataman, bir süre ülkemizde Banvit’i çalıştıran  Filipinlerin Başantrenörü Ted Baldwin ile sohbet etti. Her iki teknik adam çok zorlu bir turnuva olacağı yolunda görüş birliğine vardılar.

Çeşitli dans gösterilerinin sergilendiği gecede oldukça neşeli anlar sergileyen sporcular geceye katılan Filipinlerin güzellik kraliçeleriyle de bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler. Resmi açılış töreni turnuvaya katılan ülkelerin bayraklarının geçiş töreni  ve takımların sahne de düzenlenen fotoğraf çekimleriyle noktalandı.


Kaynak: tbf

Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER ERKEK A MİLLİ TAKIM HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250