Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

01-07-2020 GENEL

5 Taş Yüzük

Tasarımları ile göz dolduran 5 Taş Yüzük modelleri oldukça popülerdir.

5 Taş Yüzük

Tasarımları ile göz dolduran 5 Taş Yüzük modelleri oldukça popülerdir. Harika taşları ve özel tasarımları ile bayanların ilk sırada tercihi olmayı başarmıştır. Zarif parmaklara farklı bir görünüm katacak bu parçalar havalı bir görünüm elde edecektir. Farklı taş modelleri ile parmaklar üzerinde göz alıcı bir tasarım sunacaktır.

Yıllardır bayanların tercihi olan beştaş modelleri her bayana hitap etmektedir. Safir beş taş modelleri renkli taş modelleri ile oldukça popülerdir. Mavi çarpıcı taş renkleri ile ışık vurması halinde sürekli ışıldayacaktır. Çok yönlü kullanımları ile her alana hitap eden parçalardır. Davetlerde ve günlük yaşamda kolaylıkla kullanılabilir modellerdir.

5 Taş Modelleri

Sıra Dışı 5 Taş Modelleri bayanların ilk sırada tercihi olmayı başarmıştır. Beyaz altın tasarımları ve özel taş yapıları ile oldukça popülerdir. HRD sertifikalı yüzükler bayanların rahatlıkla tercih ettiği modeller arasında yer almaktadır. Taş yapısı ve yüzük modeli ile bayanların severek kullandığı parçalardır. Tüm 5 taş modelleri için https://www.pirlantamerkezi.com/pirlanta-bestas-yuzukler web sitesini online olarak ziyaret edebilirsiniz.

Tanıtım




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250