Site En Üstü 728x90 - 970x90 (bball)

30-05-2023 GENEL

2. Kademe D Antrenör kursu Mersin’de düzenlendi

2. Kademe (D) Antrenör Kursu 19-26 Mayıs 2023 tarihleri arasında Toros Üniversitesi bünyesindeki Toros Sports Center’da gerçekleştirildi.

2. Kademe D Antrenör kursu Mersin’de düzenlendi

Eğitimin ilk bölümü “Basketbolda Özel Antrenman Bilgisi” dersinin İnönü Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. M. Emin Kafkas, “Basketbolda İstatistik ve Edit” ve “Basketbolda Eğitsel Oyunlar” dersinin TBF Öğreticiler Alt Kurul Üyesi Menderes Gümüşdal, "Basketbola Özgü Kuvvet, Güç ve Dayanıklılık Gelişimi" dersinin Atletik Performans Antrenörü Erhan Kara ve “Performansta Zihinsel Beceriler” dersinin Darüşşafaka SK Psikolojik Performans Danışmanı Ömer Gür tarafından verilmesiyle tamamlandı.

İkinci bölüm ise “Teknik-Taktik” dersine ait hücum bölümünün TBF Eğitim Kurulu Genel Sekreteri Murat Özyer, savunma bölümünün ise TBF Eğitim Kurulu Üyesi Alaeddin Yakan tarafından verilmesiyle geride kaldı.

Toplam 7 gün süren 2. Kademe (D) Antrenör Kursu, TBF Eğitim Kurulu Başkanı Aydın Örs’ün de katılımıyla, 26 Mayıs Cuma günü MEV Toros SK ve Çukurova Basketbol SK altyapı takımlarının destekleriyle yapılan uygulama sınavıyla noktalandı.

tbf




Etiketler :
HABERE YORUM YAZIN

DİĞER GENEL HABERLERİ
Detay Sağ 1 - 300x300 (google)
Köşe Yazarları
Çok Okunan Haberler
Detay Sağ 2 erboy  - 300x250