Üç sayıda şampiyon değişmedi...
Spor Toto All-Star 2017 Etkinlikleri kapsamında düzenlenen ING Bank 3 Sayı Yarışması'nın son şampiyonu Melih Mahmutoğlu, bu yılki yarışmada da şampiyonluğa ulaştı.
ING Bank 3 sayı Yarışması'nda Darüşşafaka Doğuş'tan Birkan Batuk, İstanbul BBSK'tan Sean Armand, Beşiktaş Sompo Japan'dan Michael Thompson, Fenerbahçe'den Melih Mahmutoğlu, Gaziantep Basketbol'dan Marcus Denmon ve TOFAŞ'tan Vasilije Micic yer aldı.
ING Bank 3 Sayı yarışması'nda ilk sahne alan Darüşşafaka Doğuş'tan Birkan Batuk oldu. Birkan, 25 atıştan 13 sayı topladı. Gaziantep Basketbol'dan Marcus Denmon da 13 sayıya ulaştı. Fenerbahçe'den Melih Mahmutoğlu ise 18 sayı toplamayı başardı. Beşiktaş Sompo Japan'dan Michael Thompson ise 14 sayı topladı. İstanbul BBSK'dan Sean Armand ve TOFAŞ'tan Vasilije Micic de 15 sayı topladı. Finale çıkabilmek için ikili arasında bir yarışma daha yapıldı ve 13 puan toplayan Micic, ING Bank 3 sayı yarışmasında Melih Mahmutoğlu'nun finaldeki rakibi oldu.
Finalde ise Melih Mahmutoğlu 22 sayı toplayarak, geçtiğimiz sezondan sonra BSL All Star 2017'de de ING Bank 3 Sayı yarışmasının şampiyonu oldu.
Yorumlar (0)