Turgay Demirel bırakıyor...
Türkiye Basketbol Federasyonu Başkanı Turgay Demirel, 30 Mart 2015 tarihi itibariyle görevinden ayrılıyor.
TBF Binası’nda bugün yapılan Yönetim Kurulu Toplantısı’nda, TBF Başkanı Turgay Demirel Yönetim Kurulu’na 30 Mart tarihinden itibaren geçerli olmak üzere görevinden ayrılacağını açıkladı.
Demirel; “1992’den beri Türkiye Basketbol Federasyonu’nun Başkanı olarak görev yapmak benim için büyük bir onurdu ve bu dönemde Türk Basketbolu’nun elde ettiği benzersiz başarılarının bir parçası olmaktan dolayı büyük gurur duyuyorum. Bundan böyle FIBA Avrupa Başkanı ve FIBA Dünya Başkan Yardımcısı olarak Türkiye, Avrupa ve Dünya’da sporumuzu daha da yüksek bir seviyeye taşımak için çalışmaya devam edeceğim.” ifadesinde bulundu.
Demirel; “Benim için basketbol, sahada olup bitenden çok daha fazlasını ifade ediyor. Sporumuzunun değerlerini gençlerimize aktarmak uzun zamandır TBF’nin en önemli görevlerden biridir ve önümüzdeki senelerde bu yatırımın geri dönüşüne tanık olmak için heyecanlıyım,” dedi.
TBF Yönetim Kurulu, Ana Statü gereği yapılacak seçimli genel kurula kadar 30 Mart 2015’den itibaren geçerli olmak üzere as başkan Harun Erdenay’ı TBF Başkanlığı görevin oybirliği ile seçti.
İlgili Haberler
Türkiye Basketbol Federasyonu Kütüphanesi açıldı
3x3 Kadın ve Erkek Milli Takımları veda etti
2. Kademe Antrenör Kursu İstanbul’da gerçekleştirildi
3x3 U23 Erkek Milli Takımı beşinci, Kadın Milli Takımı 4. bitirdi
Pekin, FIBA Kıtalararası Kupa’ya 2028’e kadar ev sahipliği yapacak
FIBA, Olimpik Dünya Kütüphanesi Ağı’na katılan ilk Uluslararası Federa...
Serhat Güneş'i kaybettik
Yorumlar (0)