Terör korkusundan Türkiye'ye gelmekten vazgeçti
Torku Konyaspor'un anlaşma sağladığı John Lucas III yaşanan terör olayı nedeniyle transferden vazgeçti. Torku Konyaspor'dan yapılan açıklama şöyle:
"Ülkemizde yaşanan üzücü terör olayları nedeniyle her konuda anlaşmaya vardığımız John Lucas III güvenlik gerekçesi ile transferden vazgeçti.
Chicago Bulls, Toronto Raptors, Utah Jazz ve Detroit Pisttons formaları giyen 1982 doğumlu oyun kurucu John Lucas III ile yaptığımız transfer görüşmelerinde kulübümüz ile oyuncu arasında her konuda anlaşma sağlanırken ve bu sabah 22:30 uçağı ile kendisinin Türkiye?ye gelmesi beklenirken, Amerikalı oyuncu ailesi ile yaptığı görüşme sonucunda Türkiye?de yaşanan olaylar yüzünden güvenlik kaygısı yaşadığını ve transferden vaz geçtiğini kulübümüze bildirmiştir. "
Yorumlar (0)