ŞEBNEM ÖZÇELİK YUVAYA DÖNDÜ
TKB2L'de mücadele edecek oaln Urla Belediye Gençlik Spor Kulübü coach Hakan Yiğit ile anlaştıktan sonra takımını güçlendirmeye devam ediyor.
Mariah King ve Mürüvvet Menderes ile anlaştıktan sonra Urla Belediye alt yapısından yetişip Beşiktaş'a giden ve geçen sezon Balçova Belediye Termal Spor Kulübü forması giyen Şebnem Pakçe Özçelik ile anlaşmaya vardı. Transferi hakkında konuşan başarılı basketbolcu “yıllar sonra tekrar yuvamda olmak beni çok mutlu etti. Urla'da çok güzel başarılar ve şampiyonluklar yaşadım ve aynı başarıları tekrar yaşamak için geri döndüm“ dedi.
Urla Belediye Gençlik spor kulübü başkanı Metin Saltık ise “ Hakan hocamız ile anlaşarak yeni bir yapılanma dönemine girdik. Urla'ya yakışan bir takım oluşturmak için gayret ediyoruz. Bütçemizi aşmadan nokta transferler yaparak güzel bir basketbol sezonu geçirmek ve Urla'ya unuttuğu eski heyecanları tekrar yaşatmak istiyoruz “ dedi.
İlgili Haberler
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde Play-Off Şampiyonu Turgutlu Beledi...
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi’nde şampiyon Zorlu Koleji Samsun Baske...
TKBL'de Play-Off şampiyonu Bodrum Basketbol
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi'nde şampiyon Tarsus
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 18.hafta sonuçlar ve puan durumu
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 13.hafta sonuçlar ve puan durumu
Türkiye Kadınlar Basketbol Ligi 13.hafta programı
Yorumlar (0)