Sarıca: Avrupa'da hedef çeyrek final
Eurocup F Grubu'ndaki 7. maçında Buduchost Voli'yi 86-78 yenerek 5. galibiyetini alan Pınar Karşıyaka gruptan çıkmayı büyük ölçüde garantilerken, Antrenör Ufuk Sarıca, "Hedef çeyrek final" dedi.
İlk 4 takımın tur atlayacağı grupta ikinci sıradaki yerlerini koruduklarını hatırlatan Sarıca, "7'de 7 yapan lider Lokomotiv Kuban'ı geçmemiz zor görünüyor. Sıralamadaki yerimizi koruyup önce gruptan çıkmayı, daha sonra çeyrek finale kadar yürümeyi hedefliyoruz" diye konuştu.
Buducnost Voli karşısında sergilenen oyunu değerlendiren başarılı çalıştırıcı şunları söyledi: "Özellikle ilk yarıda rakibi baskı altına alan bir oyun oynadık. Ancak ikinci yarıda ritmimiz düştü ve fark bir anda 2 sayıya kadar indi. Tempomuzu hiç düşürmeden oynamayı öğrenmeliyiz." Aynı kupada mücadele eden Beşiktaş ve Banvit'in de tur atlamayı büyük ölçüde garantilediğini kaydeden Ufuk Sarıca, "Bizimle beraber iki Türk temsilcisinin de gruplardaki başarısı basketbolumuz açısından çok önemli" ifadesini kullandı.
İlgili Haberler
Eurocup'ta mücadele edecek takımlar belli oldu
Eurocup'ta Beşiktaş ikinci oldu
EuroCup'ta yılın antrenörü Dusan Alimpijevic
Türk Telekom'dan Eurocup'a veda
Türk Telekom, finali Fransa'ya bıraktı
Eurocup'ta Beşiktaş finalde
Türk Telekom, Fransa'da farka koştu
Yorumlar (0)