Pınar Karşıyaka'ya yine yasak geldi...
Pınar Karşıyaka transfer yasağı kapsamındaki borcunun 15 Ekim'e kadar yatırılması gereken yaklaşık 700 bin TL tutarındaki ikinci taksidini ödemedi ve FİBA'dan yine transfer yasağı geldi.
Pınar Karşıyaka, 1 milyon 300 bin TL (700 bin TL+600 bin TL) tutarındaki üçüncü taksidi yatırmadan yeni transfer yapamayacak.
Pınar Karşıyaka, transfer yasağını kaldıramadığı takdirde sezon başından bu yana takımla çalışan ancak 100 bin dolar bonservisi Temmuz ayında sözleşme yaptığı Güney Kore temsilcisi Goyang Orions'a ödenmediği için lisans alınamayan Dustin Hogue'u bonservisi yatırılsa dahi oynatamayacak.
Eski basketbolculardan Lazeric Jones'un alacağının da kesinleştiği, önümüzdeki günlerde transfer yasağı kapsamındaki borca ekleneceği öğrenildi.
İlgili Haberler
Karşıyaka, Rashard Kelly'yi kadrosuna kattı
Eurocup sayı kralı Anadolu Efes'te
Erokspor'dan Denizli Basket'e
Körfez Basket'e ABD'li uzun
Denizli Basket transferi sürdürüyor
Denizli Basket ilk yabancısını aldı
Galatasaray'dan uzun takviyesi
Yorumlar (0)