Obradovic: Takım oynaması gereken şekilde oynadı
TBL Spor Toto Play-off yarı final serisinde Pınar KSK karşısında 1-1'lik eşitliği yakalayan Fenerbahçe Ülker'de coach Zeljko Obradovic, takımının oynamasın gerektiği şekilde oynadığını söyledi.
Rakiplerinin sahasında yapılacak iki maçın zor geçeceğini vurgulayan Obradovic, "Bugün takım oynaması gereken şekilde oynadı. Savunmada çok agresiftik ve hücumda da çok akıllı oynadık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Seri rakibimizin sahasında devam edecek. Kolay olmuyor. Ama iyi bir moralle gidiyoruz. Sezon boyunca kazanan bir takım olduk. Orada da kazanmak istiyoruz" diye konuştu.
Oyuncularının her şeyini ortaya koyduğunu vurgulayan Obradovic, "Bütün sezonda olduğu gibi bugün de nasıl oynamamız gerektiğini gösterdik. Bu şekilde oynamaya devam etmeliyiz. Oyuncularımı tebrik ediyorum, taraftara da desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Yorumlar (0)